kontrollrommet
Kontrollrom i en nedlagt kraftstasjon i Ungarn bygget i 1927. Det lille huset er en bunker arbeiderne kunne gjemme seg i under krigen i tilfelle bombefly. Kraftstasjonen ble etterhvert den største i landet og den mest moderne i Sentral Europa før den ble nedlagt i 2006.
Utstyr
  • Canon 5d m2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625787} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Erik A.

Interessant bilde. Jeg liker skarpheten rundt bildet. Man får en god følelse om at dette er et historisk viktig rom. Jeg synes bildet er perfekt!
Jarle S.

Prektig dokumentasjon av et bygg som sikkert hadde vært litt av et skue da det var nytt.Selv nå,i denne forfatningen,har rommet mye skjønnhet i seg.Liker kamerastandpunktet,og at skarpheten sitter helle veien.

Mvh
Jarle
Stian E.

virkelig itresnakt. dete føste bilde jeg er glad og få lit fakkta runt hustoreen til bilde :D

liker bilde turolig got

bra jobba :D

Tone A.

Flott bruk av vivinkel som får fram alle dei bua linjene som dominerar her og gir dragning bakover.
Eit vakkert tak til å vera på ein kraftstasjon, det gir eit flott lysspel her som ikkje straumen er på alle lampene langs veggen.
God symmetri, skarpe detaljar, avdempa grøntonar mot bruntonane i taket.
Berre gelenderet til trappa ned og det vesle huset bryt med dei bua formene.
Slitasjen på golvet saman med malingsflasset forsterkar kjensla av elde.
Underteksten din gir ei god historie til dette heilt spesielle bildet. Flott komponert og eksponert.
:) Tone
Jostein G.

Et fantastisk bra bilde vil jeg si! Topp eksponering og flott bruk av vidvinkel! Et fantastisk motiv! Denne eldre teknologiske konstruksjonen er vel dokumentert her og viser hvor kompleks denne kraftstasjonen må ha vært. Veldig fasinerende bilde og jeg blir imponert av dette rommet....også av det dekorative glasstaket hvis sammensatte mosaikk kler kontrollrommets teknologiske og systematiske inntrykk!
Utrolig mange måleinstrumenter, knapper og spaker her...

Rett og slett et fasinerende bilde! Topp motivvalg! :-)





Mvh Jostein
Jarle S.

Jeg må legge til mere her.Blir mere fascinert av dette bildet jo mere jeg ser på det.Eksponeringen er i tillegg til alt det andre også perfekt.Her skulle jeg gjerne vært.

Mvh
Jarle
Andreas S.

Tusen takk for så hyggelige kommentarer. Ganske fornøyd med dette bildet selv. :) Det var virkelig et flott sted å besøke og syns fortsatt det er interessant at de valgte å lage ett så flott glasstak i et kraftstasjon kontroll rom.
Tim J.

Litt seint ute men må si at dette var meget bra!

Likte alt med din bilde. Komposisjonen, fargene men ikke minst er det mye å se! Er selv veldig gla i supervidvinkel bilder:) Jeg er helt enig i det Jostein mente. Man får tankene til en science fiction film der bruket av retro stilen finnes i del modernere filmer typ "Strange Days". Spennende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu