From an old Man's Sandbox 1070
Også dette tatt fra Strandpromenaden i Playa Blanca på Lanzarote. Ble nok mer maleri enn foto og det var da også meningen.
Har sett kommentarer om hva som er typisk Sandbox bilder eller ikke. Nå finnes det vel ikke noen typiske Sandbox bilder for i den kategorien havner det meste som ikke er rent foto eller en ren abstrakt.
Nå passer vel dette idag hvor alle likevel skal se 5-mil og skiskyting på TV. Jeg får nøye meg med å få det over radio slik vi fikk det før TV ble vanlig. Noen ganger vel så spennende det. Det man ikke får med seg over radio kan ofte leses via VGs direkte sending så en gammal sportsiddiot får da fulgt med selv om det blir kvelden før sendinga kommer her borte. Dermed blir det så som så med middagen som gjerne blir en boks tunfisk skuffa inn med gaffel og øl rett fra boksen - og med NRK radio på øret via PC tilkoplet forsterker og 6 høytalere - og av og til må headset tilkoplet PCn i front også tas i bruk.
Nå finnes det riktignok programmer man kan legge inn som lurer sendinga til å tro at IP adressen befinner seg i Norge, men noe slikt har jeg ikke fått tak i enda. Man føler seg jo litt lurt når man betaler full lisens hjemme, men ikke får lov til å se sendinga når man befinner seg utafor Norges grenser.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK etter intensjonen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Carsten W.

"Sandbox"-bilderne er de som viser gjentagende linjer og farger som flytter over flaten, akkurat som i indiansk sandmalerier. De liker jeg best.
Men jeg er meg klar over at du viste også bilder med annerledes preg i denne kategori, som dette her.
Flott bilde som fremdeles viser kraften av elven.
Roar K.

Dette er ingen elv.
Dette er selveste Atlantern, Carsten.

Roar
Berit A.

Opprørsk hav i flere betydninger. Flotte svingninger og skumtopper i bølgene. Bildet er litt mørkt på min skjerm, men samtidig ble det jo litt spennende. Fine farger du har hentet fram. :))
Trond W.

Fin komposisjon i denne kreasjonen.

Trond
Alf B.

Flott og fargerikt bilde fra stranden med god komposisjon.

Alf
Roar K.

takker så mye til de som gadd å stikke innom en tur.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu