Henger her og dingler
Jeg liker bildet. Skulle ønske jeg fikk litt mer av annsiktet til ungen med. Men var første gang jeg tok bilde av nyfødt i slynge så da blir det litt "så som så"
Utstyr
  • Canon 5D MKII
  • 70-200
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetTatt i studio. Satt sammen av flere bildet. Bakgrunn er separat lag, slynge med trestokken er et bilde. Mens ungen i slyngen egentlig ble holdt av mor og bestemor.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Bedårende motsats til den syvende far i huset.
Jeg har, med lengsel, ventet lenge på akkurat dette bildet.
Derfor skal flagget til topps i dag.

Selv om loven krever både styrthjelm og sikkerhetssele i slike hasarde situasjoner, som beskrives her, har den djerve fotografen hevet både seg selv og sitt avkom høyt over slike feige formaliteter.
Slikt krever en god porsjon politisk mot.
Forøvrig; et koselig bilde som bekrefter at det er von i hengende køye.
Pål H.

Tusen takk for hyggelig kommentar Ketil.
Avsluttet .

Herlig bilde. Synes ikke det gjør noe at du ikke har fått fjeset mer mot Det er fint og naturlig slik bildet er nå. Ellers står det en artikkel om babyfotografering i siste nr av svensk "Foto" som kan anbefales.
Terje M.

Knallbra, henger meg på kommentaren til Ketil.

Mvh
TerjeM
Pål H.

Tusen takk for kommentarene alle sammen :) Er koselig å høre at flere enn meg liker bildene. Må nesten legge til at foreldrene til ungen ble veldig fornøyd med bildet, og at dette nå henger på veggen i stuen hos dem.
Rune P.

Titter på bildene dine fra tid til an. Så flink du begynner og bli. Synes at dette var kreativt og bra utført barnebilde. Ønsker og se flere barnebilder fra deg.
Hilsen
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu