Blue station
På vei til toget etter jobbet.
Liker stemningen og lyset.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon
  • Nikon 50 mm f.1.8 series E
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten W.

Lyset ble bra. Signallampen i forgrunnen forstyrrer litt men uten å ødelegge hele intrykket.
Øystein N.

Pussig kommentar synes jeg. Signallampen er en del av stasjonsmiljøet og kan ikke fjernes før fotografering. Fotografen kunne selvsagt flyttet seg og tatt et annet bilde, men ingen vet om det hadde blitt et bedre bilde.
Tim J.

Takk for kommentarer:) litt morsomt at det ble litt diskusjon om det da ikke en gang har tenkt på at den var der;-) Jeg har selv vaert så fokusert på personene og stasjonen og fjellen i bakgrunnen. Men takk for at dere ble engasjert!

Når jeg tenker meg om tror jeg den bidrar for den leder vel inn betrakteren til hovedmotivet eller?
Walter S.

Jeg synes at du har et spennende bilde her. Spennende motiv, spennende lys og spennende farger!
Det er først og fremst kameravinkelen som "gjør" bildet til det det er. Oversikten og perspektivet bakover og de små lysene som gir dybde. Tid på dagen gir også sitt bidrag til denne flotte stemningen i bildet.

Signallampen hører med, så klart, men jeg ville foreslå og "rendyrke" motivet litt med å kutte nederst, helt opp til hvor du tangerer gavlveggen på denne kiosken (eller hva det nå er) nederst. Og så et nestemn tilsvarende kutt på venstre siden, for å "rydde opp" litt. Ta et rent kutt inn til denne plasthallen blir borte, da tenker jeg at både bildet og komposisjonen faller til ro!

Nydelig stemning og godt eksponert (et pluss for at menneskene er skarpe!), det er bare en del "rot2 som tar oppmerksomheten fra det so skaper stemning! Denne blandingen av rester av dagslyset og de elektriske lampene er helt topp!
:o)

Mvh,
Walter
Tim J.

Takk for dine innspill og kritikk (mest positiv).

Det du sier har jeg faktiskt testet. Gjorde forst en "kuttet" versjon der tok vekk "plast hallen" men syns det manglet noe, ble ingen helhet. Jeg tenker også litt mer som Henri Cartier Bresson, dvs å vaere "purist" ved å la vaere å endre på kompisjonen i etter hånd, hvis man klarer det;-)
Mariann N.

Veldig "cinematisk" bilde det her. Liker veldig godt komposisjon, lys, stemning og farger ... og tåka i det fjerne tilfører en dose mystikk :)
Tim J.

Takk for tilbakemeldingen Mariann:) Beste komplimang du kunne gi meg, hehe. Er veldig inspirert av Tableux fotografene som Gregory Crewsdon som jo er selv inspirert av film. Har oppdaget at det er en del mystikk i mine bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu