Petronas Twin Towers, KLCC
Bildet er tatt tidlig søndags morgen fra Bukit Kiara, Kuala Lumpur. Bilde er croppet, og det er fjernet litt buskas som lå over høyre antenne/spir. Ikke brukt stativ, og det var heller ikke store åpningen i jungelbuskaset for å få tatt dette bildet. Blir vel mange flere bilder av KLCC i forskjellige vinklinger og stemninger etter hvert. :)
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • 75-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
GEIR MAGNE S.

hei, du har valgt deg et meget fint motiv og lyset er bra..også fargene er bra. det som desverre slår meg er at hele bildet er ganske uskarpt.. jeg vet ikke helt hva som gjør det.. kan det være bevegelses uskarphet? innrammingen er godt tenkt, men då måtte bildet være tatt med en mye mindre blender for å få mer skarphet i større deler av bildet..
Gudrun E.

Takk for kommentar, Sætre. Setter stor pris på tilbakemelding her. Skulle sikkert brukt stativ, og kanskje ikke full Zoom. Ustødig hånd og lite gjennomtenkt teknisk, I tillegg, så er bildet croppet pga mye buskas på høyre side. ISO 100, TV:1/100, AV:5.6. Program: AV (mulig lukkertiden blinket?)Alle bildene jeg tok denne morningen ble uskarpe? Skulle kanskje valgt fototur fremfor trimtur, eller omvendt? :)
Jan G.

Jeg synes et bilde kan formidle en fortelling og en stemning, selv om det ikke er sylskarpt. Se på mange av toppfotografene, de bryr seg ikke all verdens om skarphet. Så er jeg enig med Geir Magne at noen bilder krever skarphet for å fungere godt.
Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu