Portrett av Colin
Etterarbeid i Lightroom
Fornøyd
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStudioutstyr
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Trygve J.

Bra utsnitt og bakgrunn,men var litt forstyrrende med refleksen i øynene.
Eirik B.

Hei. Jeg likte egentlig lysrefleksjonene i øynene her.
Det som er forstyrrende ved dem, etter min mening, er at de dekker veldig mye av pupillene og nesten brenner ut overgangen mellom pupillene og det fargede området rundt.

Som betrakter foretrekker jeg absolutt disse refleksjonene fremfor ingen refleksjon i øynene i det hele tatt. Men mulig du ville hatt utbytte av å jobbe litt med lysstyrke, diffusering og plassering av lyskilden.

Liker lyset på bakgrunnen veldig godt. Liker også godt alt annet ved bildet, som positur og utsnitt. Smilet er ekte og troverdig. Litt utfyllingslys i form av en reflektor e.l kunne kanskje hevet den bakerste delen av ansiktet noe. Har du en lyskilde til, så vil jeg foreslå å plassere den bak ham og gi litt kantbelysning og glød i konturene av håret.

Men jeg har egentlig ikke veldig god greie på disse tiingene her. Jeg tenker bare høyt, så du får ta det med en stor posrsjon salt.

Mvh
Eirik
Bjørnar P.

Fin positur. Noe lav fargemetning, som jeg antar er tilsiktet? Fin skarphet.
Lysglimt i øynene er det mange som liker, men her synes jeg glimtet ble for stort. Glimtet skal lede blikket mot øynene, men ikke være påfallende. Det synes jeg det er i dette tilfellet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu