Lofoten
Bildet inngår i albumet Landskap/natur -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øistein H. H.

Fint landskap og fin bruk av veien for å trekke øyet inn i bildet. Pass på høylyset - det er bl.a. utbrennt på husene. HDR teknikk? Du har fått litt lysende aura/kant over fjellet slik bildet kommer opp på min skjerm - men fine farger
Inger Nævdal S.

Så fantastisk nydelig,små solflekker i fjellet, som liver opp,veien som svinger inn og lager dybde,og den frodigheten det er alle plass,,great,,
Terje M.

Tusen takk for kommentarene, hyggelig at bildet falt i smak.
Øistein: Nei, det er ikke HDR. Jeg har markert himmelen med Quick Selection tool og dratt med høylystene, første gang jeg har prøvd verktøyet. Huset ser det ikke ut som jeg får gjort moen med, men det betyr ikke så mye for meg.

Mvh
TerjeM
Trygve B.

Vakkert var det, hvor i Lofoten er det? Mvh Trygve
Lars-Anders M.

Bra jobbet Terje. Landskapet har dubde og sjarm.
Tone A.

Pluss for fotostandpunktet her som får fram vegen med sin s-formasjon, som slyngar seg bakover og forsvinn mellom dei 2 høge fjella.
Flott med frodig vegetasjon langs vegen kor blomane gir kjensla av at det er seinsommar saman med meir mørke grøntonar på buskane.
Vegen gir kontrast med sine gråtonar og sitt linjespel til all denne vakre nordlansnaturen som ligg under eit litt tungt skydekke, men kor det er lyssprekkar som er ganske utbrente på himmelen, men som gir lysflekkar på det bakerste fjellet somein flott effekt. Elles har du nevnt dei lystona husa sjølv ,men det er berre pirk i eit nydeleg landskapsbilde som er flott komponert og har stor dybde.
:) Tone

Tove H.

Flott bilde fra Lofoten, der den svingete veien leder oss inn i det vakre landskapet. Her kan en studere floraen langs veikanten eller fortsette innover mot fjellene, god dybde i bildet.
Masse sjarm her.
Terje M.

Tusen takk for kommentarene Trygve, LAM, Tone og Tove. Når det gjelder hvor bildet er tatt, husker jeg ikke i farten. Jeg kjørte Lofoten opp og ned og på kryss og tvers med bobil i fjor, så det er tatt et sted langs veien.

Mvh
TerjeM
Berit A.

Enig med de andre, et nydelig bilde fra Lofoten, en av de fineste plasser i Norge. :))
Inger Anne Maritsdotter V.

Storslått frå vakre Lofoten og med veien pent og pynteleg som slynger seg innover og skaper både idyll og dybde.
Eit vakkert syn!
Terje M.

Takk til Berit og Inger Anne for kommentarene, hyggelig at dere likte bildet. Ja Lofoten er fantastisk, ikke siste gangen jeg har vært der.

Mvh
TerjeM
Sissel Kleivdal H.

Vakre og eksotiske Lofoten.Det stedet på jord jeg MÅ tilbake til.
Du formidler nydelig en del av den storslåtte naturen -og dens klare strålende farger i en fin komposisjon,med bruk av veien som fører oss inn i bildet og landskapet.

Mvh
Sissel
Terje M.

Takk for kommentaren, Sissel. Hyggelig at bildet falt i smak.Jeg må også tilbake til Lofoten og da kan jeg anbefale en tur ut mot Uttakleiv.

Mvh
TerjeM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu