Like før stup
Litt mimring fra i fjor. Håper dere tåler et til av vandrefalken der den er tatt like før stupet. Gleder meg til å oppleve disse fantastiske falkene igjen, så vi får håpe de har berget seg gjennom vinteren.
Fornøyd
Fotograf
Utstyr
  • Canon 5D MkII kamerahus
  • Canon EF 500mm 4,0 L IS USM
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetKamuflasje, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
jarl kjetil j.

Et til fra samme sittepinne tåler vi i høyeste grad. Dette holder høy klasse i likhet med de forrige av vandrefalken.Vakker fugl fremstilt på beste vis.

jkj
Odd Chr. K.

Det er en meget elegant serie du fikk kapret deg her. Bare å nyte. Lykke til hvis du skal prøve deg på disse iår - kan bli sprekt med Dx og flukt:)
Odd C.
Svein Ove L.

Et nydelig bilde av denne flotte jegeren.
Oddmund K.

Nydelig..både fugl, sitteplass og farger :)
mvh Oddmund
Kjell Ivar Ø.

Langt mellom slike bilder, topp på alle måter etter min vurdering.
Kjell Ivar
Bjørn Åge O.

Berre helt lekkert,detta var et nyderllig falkebilde noe av det bedre,likte veldig snitte du har valgt,der du har fott en god efekt ut av motivet med den høye avstompa fjellbjørka med det uskarpe kvasterie i bunnen pluss den trange luften over.,,KNALLBRA.
Svein R J.

Nydelig av vandrefalken en favoritt blant rovfuglene dette

Mvh Svein
Per G.

Mange takk for hyggelige tilbakemeldinger. Flukt av vandrefalken kan jeg ikke love, men kanskje innslag?
Mvh
Per
Frode L.

Hei.

Et knallbilde av de sjeldne, en vakker fugl fortreffelig foreviget.

Frode.
Lillian Utstrand G.

Knallbilde av falken! Herlig komposisjon som uttrykker høyde og posituren viser at det er like før den slipper seg ned. Nydelig lys og farger!
mvh Lillian
Rolf S.

Slike bilder som dette tåler vi flere av, flott av falken, der bakgrunnen løfter bildet.
Bernt Ø.

Jeg har sagt det før Per, men denne serien er det fineste som er gjort av vandrefalken. Dette skyldes det nærmest perfekte miljøet, hvor "sittepinnen" gror ut av lyngen, med forgrunn og bakgrunn i perfekt harmoni med hverandre og fuglen. Og i tillegg er sitteplassen ekte, og en plass falken bruker naturlig som innslagspunkt - ikke noe som er kunstig tilpasset der i gården. Et bilde man kan drømme om.

Mvh,
Bernt
Vidar A.

Rått bilde, likte lyset i fjøra, eneste å pirke i hvis man må, er den en ANELSE uskarp mot hodet? BAkgrunnen er nesten som i et fotostudio :)

MVH VIdar :)
Per G.

Mange takk til dere nye også. Hyggelig at dere liker bildet. Vidar, du har rett i den lille uskarpheten. Kameraet var forhåndsinnstilt på stubben, og med en slik art har du ingen god tid til å justere underveis. En minste bevegelse og den er borte.
Mvh
Per
Svein Bjørnar S.

Nydelig bilde av en av de flotteste fuglene! Behagelig dus for- og bakgrunn. I en perfekt verden ville jeg hatt litt mer luft over falken. Supert!

Mvh Bauni.
Dag Tore ..

Dette kaller jeg et "mesterverk"! Sjeldent vakkert bilde av falken,her fotografert på en helt perfekt måte!Biotopen, lyset, miljøet og stubben,danner en meget fin ramme rundt motivet!Sjelden saker å se et så dyktig bilde av denne vakre falken,her på "dotten" Jeg støtter også kommenteren til;)Bernt Østhus,over her!!! DAG))
Rita Barbro S.

Et SABLA BRA bilde av vandrefalken.Mesterlig komponert.En glede å se på.

Mvh
Rita Barbro
Nils Christian S.

Et helt fantastisk vandrefalk-foto!
Børre Ø.

Helt rått!! Gratulerer så mye!
Mvh Børre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu