Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arvid H.

"Det lysnet i skogen, da ilte jeg frem?" sang vi i min barndom på barneskolen. Kanskje var det en slik lysning vi forestilte oss deg gang. Bildet setter i alle fall i gang fantasien hos meg. Er du på vei inn i skogen, eller på vei ut. Lysningen skaper perspektiv. Som uttrykk betraktet ser jeg en spenning mellom det lyse og det mørke, melllom grønt og brunsvart. Mye bra her. Men sett med mine øyne så hadde det vært en fordel om forgrunnen, og da særlig det grønne i forgrunnen, hadde vært skarpere. Det hadde forsterke perspektivet. Men det er no bare min mening.

mvh Arvidh
Hanne H.

Hei!
Takk for kommentar!
Er amatør med stor A, men prøver nå for alvor å sette meg litt inn i fotoverden :-) din kommentar bidrar til at jeg ser bilde med nye øyne, og det setter definitivt igang en prosess hos meg til neste gang jeg skal ta et lignende bilde :-)

Hanne
Arvid H.

ja, men vet du hva amatør betyr? I moderne norsk har ordet en klang av å være lite dyktig. Altså litt negativt. Men ordet kommer fra latin - "amare" som kan oversettes med "å like", eller "være glad i". Vi kjenner det igjen i det franske "amore". Det vil si at amatør kan oversettes med "en som elsker/er glad i det han/henne holder på med". Så fortsett å være amatør du. :-)
Hanne H.

Høres bra ut :-)
Espen B.

Du har utvilsomt øye for foto,skulle bare vært litt skarpere så hadde det vært knall.
Hanne H.

:-)
Kjersti N.

Arvid Hansen har noen gode poenger her som er viktig å ta med seg. Jeg er egentlig ikke helt sikker på om dette motivet hadde kledd å være perfekt. Kansje litt mer klare detaljer, men jeg syntes den kler det grumsete preget sitt. Og at du ser det grønne trekanta moivet, sier meg at du er god til å se motiver, siden det ikke er åpenbart å se slike motiver på plassen. Satse videre på hobbyen din du, for dette kan bli spennende :)


Mvh Kjersti
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu