Enkeltbekkasin.
Noe hardt croppet dette! Dette syntes jeg er en vanskelig fugl å komme innpå...Den er ytterst mistenksom og var. Håper å kunne komme tilbake med toppers bilder av denne engang!
Utstyr
  • -
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_629558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svein R J.

Ja dette er en vanskelig fugl men slett ikkje så værst dette selv om det er croppet endel.Rimelig skarpt med litt speiling også og skygge jeg likte det :-)

Mvh Svein
Jostein S.

Hei
Enkeltbekkasin men dog så vanskelig!
Fin positur av fuglen
Pluss for den blå linja i forkant
Den skaper dynamikk
Hadde du fått med speilingen i vannet av hele fuglen hadde det vært topp, men jeg skjønner....
Ville ha prøvd å beskjære litt
Jostein
Dag Tore ..

Et resultat du skal være godt fornøyd med,meget sky og ikke så lett å få bilder av på denne tiden! Med litt beskjørng, på venstre side,da blir resultatet mye bedere! Også bra biotop med god skarphet!Her støtter jeg også kommentaren til;)Jostein Seljehaug! DAG))
Trond W.

Ingen lett sak dette nei. Men synes du har kommet godt utav det med tanke på cropinga.

Trond
Jostein G.

Hei ! Takker for hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer her, samt tips! Tør ikke croppe denne mer. En fugl som fasinerer meg da den er relativt vanskelig å overliste...som nevt! :-)

Fortsatt God Påske! :-)




Mvh jostein
Bernt Ø.

Dette er en art jeg har gjort noen forgjeves forsøk på å få på brikken. Fin dokumentasjon av en vanskelig art.

Mvh,
Bernt
Jostein G.

Takker Bernt! Ja...engang hadde jeg to av disse flotte fuglene sånn ca. tre meter unna meg , der jeg lå paddeflat under en kamoflasjeduk. Imidlertid så de den minste handbevegelsen når jeg prøvde å ta bilder...og fløy før jeg fikk " skutt " noe som helst! De er skeptiske til kamuflasjetelt....eller må ihvertfall tilvennes over flere dager....



Mvh Jostein
Roar K.

Det var slike far min lærte meg at det ikke var noen vits i å skyte på når vi var ute på andejekt i et område som forlengst har blitt fuglereservat.
Plutselig heiv han opp hagla og jeg fikk se hvorfor det ikke var noen vits i å skyte på dem for det ble ingenting igjen til å ha i gryta.
Men dette er 50 år siden så nå skyter jeg kun fugl med kamera.
Flott lys og skarphet på fuglen.
Litt uheldig med den blå stripa nede, men den var nå der. Men kanskje burde du vurdere å kutte på oversiden av den da den virker litt forstyrrende. Jeg synes bildet tjener mer enn det taper på det.

Roar
Jostein G.

He he Jo takker for fin kommentar Roar ! :-)



Mvh Jostein
Bjørn-Atle A.

Synes dette ble et bra portrett av enkeltbekkasinen. Den er som du sier slett ikke alltid så enkel å ha med å gjøre fordi den er så sky. Oftest oppdager du den ved at den flyr opp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu