Beach Boy
Bildet er av min yngste sønn, tatt på Miami Beach sommeren 2012. Strålende sol, store bølger og ikke minst varme!
Jeg hadde et stort ønske om å få frem de fine fargene man er omgitt av på Miami Beach. Jeg har justert litt på fargen i ettertid, og liker de sterke fargene i bakgrunnen. Desverre synes jeg sønnen min er litt ute av fokus, noe som nok skyldes litt uerfarenhet med kamerautstyret. Men jeg oppnådde allikevel å få frem porterttet, samtidig som bakgrunnen er diffus. Allikevel er bakgrunnen klar nok til at man ser hvor bildet er tatt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_629751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik R.

Ofte er ikke teknisk perfekt bilde et krav for et godt bilde. Tittelen på bildet passer godt til motivet.
Ser av profilen din konstruktiv kritikk er tingen, og som ivrikg amatør/nybegynner så hiver jeg meg rundt og forsøker på dette.
Fokus har du nevnt, så denne forbigår jeg. Av andre ting så kunne bildet vært rotert litt mot høyre slik at horisonten ikke er på skrå. Fargene liker jeg, og passer godt til Miami. Fingrene som stikker opp i nedre bildekant trekker noe oppmerksomhet.
Din sønns blikk/uttrykk er veldig godt! Du knipset i riktig øyeblikk!

Drister meg til et annet tips også på bakgrunn av det som står i profilen din, og som har hjulpet meg masse. Under linken "Artikler" øverst på sidene her finner du en link som heter kunnskapsartikler. Der er det en artikkel som heter "Den digitale verktøykassen". Denne er gull verdt! Les denne med kameraet i hånd, og forsøk deg på det den omtaler, så har du en grundig gjennomgang av det meste du trenger å vite om kameraet ditt! Foto er gøy, så stå på!!!

Jostein S.

Hei
Et fantastik motiv du har her
Iøyefallende
Godt komponert
Bildet er dog for mye soft
Men bare kjør på med nye motiv
Jostein
Kirsten H.

Et flott strandbilde som fanger stemningen fra stranda! Dette likte jeg godt!
Mvh Kirsten
Knut Georg F.
+1
Fin dybde i motivet, med matchende linjer (skråstilte parasoller mot skrå horisont). Kitche "amerikanske" farger som er med på å løfte bildet ut fra den grå massen av strandbilder.
Mvh Knut
Hanne H.

Tusen takk for gode konstruktive tilbakemeldinger Knut, Kirsten, Jostein og Erik! Litt vittig at jeg overhodet ikke har sett fingrene som stikker opp i bildet. De burde jeg jo enkelt kunne få fjernet! Ser absolutt det med å dreie kamera litt i forhold til horisonten. Samtidig er det artig at vi kan se ting p forskjellige vis, og observere at parasollene kan oppveie det litt. At bildet er for soft sier meg for øyeblikket ikke så mye,Jostein. Jeg er litt for fersk, he, he! Er ikke helt inne i alle uttrykkene :-)

Det er så flott å få slike tilbakemeldinger, for det gjør meg så mye mer bevisst neste gang!

Mvh
Hanne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu