vanne
Utstyr
  • canon 5D mark II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_629754} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik R.
+1
Flott lang eksponering!
De grønne steinene hever bildet, og står godt sammen med fargen på himmelen. Den store steinen til venstre i bildet gjør bildet litt tungt på denne siden, uten at det nødvendigvis er negativt. Dette kan godt henge på veggen!
Walter S.
+1
Dette er et tøft bilde, så helt etter min smak, Stian. Jeg liker slike spenstige kontraster, "saturerte" (godt norsk...) farger og spennende lys i strandkanten. Svaberg og mosegrodde rullesten og slørete vann i kveldslys.

Nydelig!

Jeg kjente meg igjen litt også, hvis du sammen-ligner f. eks. med mitt siste bilde som ligger her: http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=6904...utvalgid=9 - så ser man jo en viss likhet, i hvert fall noe av det samme når det gjelder motiv.

Mvh,
Walter
Tone A.
+1
Pluss for det låge fotostandpunktet som får fram steinane med sine ulike former, fargar og vegetasjon. Den grøntona taren gir flott kontrast med sine friske tonar og ein ser korleis taren er forma etter bølgene.
Flott lys på desse steinane som kjem fram skarpe spesielt i forgrunnen kor steinane utan tang og tare har meir kjølege tonar.
Lengre bak ligg steinane med bruntona tare, dei stikk bruntona opp frå den sløra sjøen som mjukar opp mot desse skarpe steinane. Ein ser at sjøen smyg seg mellom steinane, og lengre bak reflekterar den kveldstona glød frå himmelen i høgresida. Mens i venstresida er det meir blåtona refleksjonar pga blåtimen.
God dybde med fjella i bakgrunnen som kjem flott fram mot den pastellfarga himmelen.
Er dette eit bilde frå Lofoten?
Flott eksponert med den lange lukkartida med sløra sjø og lysspelet på steinane i forgrunnen.
Her er eg enig med Erik eit kutt i venstrekanten pga litt dominerande berg.
Pirket er at horisonten heller ørlite mot høgre.
Trass sløra sjø som gir ro er det liv i forgrunnen her.
:) Tone
Øistein W.
+1
Vakkert, flott eksponert
Stian E.

Takker :)

og takker får gode tips :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu