Bildet inngår i albumet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_630001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Spennende former og streker.
Vignetteringen sammen med ramma får det til å grøsse i meg, men jeg får vel bare akseptere at noen liker sånt.
Thomas R.
Flott, gleder meg til resten av serien. Vet ikke om jeg skal våge meg på en nærmere analyser før vi vår se serien litt mer i sammenheng, det kan jo hende prosjektet tar nye retninger etterhvert.
Torbjørn V.
Ramma er muligens litt "ostete", men jeg må innrømme at jeg liker den;-) Ang. vignetteringen så får den det til å grøsse i meg også - men på en positiv måte. Den eneste draw-backet er at "Holga"-feelingen kanskje blir litt borte i-og-med at det blir for flotte bildefiler av det...

Thomas: Jeg har tro på at dette - over tid - kan bli en spennende serie. Får se hvordan den utvikler seg etterhvert.

Mvh Toby
Avsluttet .
Bobiler kan være et bra tema for en serie ja, og det skal bli spennende å se resultater. Ser du legger deg på en slags "analog lo fi stil" med vignettering rammer osv. noe som jeg synes gir flotte uttrykk hvis det gjøres bra, men vanskelig å etterligne, slik du selv sier det. Du har begynt bra her med en god fortelling fra campingslivets sorger og gleder.
Torbjørn V.
Takk, Kjell. Håper jeg lever opp til forventningene. Akkurat nå har jeg mange serier på gang ;-)
Mvh Toby
Roger H.
Her liker jeg veldig godt stemningen i bildet. Bobilen med skyggen er jo så bra. Jeg leser at det er noen meninger om "ramma". Der mener jeg at filmramma tilhører bilder fotografert med film uansett hvordan det gjøres og etterligner digitalt så faller det gjennom for meg. Det gjelder jo veldig mange bilder på sidene her. Egentlig trekker det litt ned, blir litt "fake" liksom. Men det er jo du som fotograferer så du gjør som du vil. Men jeg ser frem til fortsettelsen av serien din, tror den blir bra.
Dette ble vel litt negativt fra meg Torbjørn, men bildet ligger jo ute på BK.
Torbjørn V.
Helt greit at du er negativ til ramma. Jeg kan være enig i at den ser fake ut. Ellers syns jeg jo at du er veldig positiv til selve bildet, så det setter jeg stor pris på;-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu