Gaupe
Vill Norsk gaupe fra i kveld :) Føler meg priviligert som har fått oppleve dette på nært hold.
Utstyr
  • Nikon D4
  • Nikkor 600 mm 4,0 VR
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_630893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Torgeir M.
+1
Her er det bare å gratulere, vil anta at du har brukt enormt med tid og planlegging for å få dette til. Naturfoto i toppklassen dette!


Mvh

Torgeir M
Eddie B.

Gratulerer.Flott utført dette.Regner med att det ligger mye arbeid bak dette for å få den på brikken.
Mvh Eddie
Liv F. D.

Heldige deg da Terje som får dem i fotosiktet. Nydelig bilde!

mvh
Liv ")
Odd E. k.

Fantastisk flott å kunne betrakte dette ville kattedyret fra vår natur. Bare å gratulere for dette flotte bildet av gaupa Terje!

Mvh

Odd E.
Olav H.

Skulle gjerne ha gitt frå meg høgrearmen for eit slikt møte...

Olav H.
Berit A.

For et fantastisk og knallbra bilde. Gratulerer så mye. :))
Vidar A.
+1
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Nå igjen!!! Er altså ikke UMULIG å få på brikka, bare EKSTREMT vanskelig! Enda bedre denne enn bildet til kona di. Var så FIIIIN blikkkontakt i denne. Tipper jo at dere har lagt ut rådyret, siden jeg såvidt synes å kjenne igjen litt bakgrunn fra det andre bildet. Lynet slår vel ikke ned 2 ganger på samme plass, med mindre det er noe som lokker! Enig med Herr Olav Holen over, hva sier du til en høyrearm du Terje? Hvis du vil dele denne med oss andre er det bare å finne frem saga, kan legge ut egne kroppsdeler som åte for å sikre meg denne!!! ;D

Mvh Vidar :)
Therese Furland S.
+2
Gratulere med dagens fangst vennen. Får en plass på veggen dette :))
Terje S.

Hadde jeg hatt bruk for en ekstra høyrearm kunne det vært ett alternativ men siden alle mine kroppsdeler fortsatt er inntakt så blir en ekstra arm overflødig. Når slike sjanser byr seg og hjorten som gaupa hadde tatt var oppspist så måtte vi bare prøve om den gikk over på utlagt ? Joda det funket denne gangen :))))))
Tor Inge O.

Spennende å få dette ekstremt sky dyret på brikka. En god prestasjon.
mvh
Tor Inge
Jostein G.

Hei! Det må nok ha vært en fasinerende opplevelse å observere en vill gaupe! Ikke mange forunt å oppleve, men finner man bytte så er jo sjansen der f.eks. som du nevner. Lurt å legge ut på plassen når hjorten var fortært. Bildet ble bra det, men litt trekk ved at du er busted og eller oppdaget som det heter på norsk. Andre vil vel si det er fasinerende med blikkontakten...noe jeg i og for seg kan være enig i når det gjelder gaupblikket...men jeg kjører helst den regelen at det er best for et naturbilde når dyrene eller fuglene ikke ser rett inn i kameraet. Syntes også det at åtet her er for dominerende. Likevel er det STORT å få festet vill gaupe på brikka, så all ære for det, for all del! Detaljer, nærhet og skarphet syntes jeg er helt topp...da jeg ser det er litt svakt lys... og syntes du har behersket forholdene med lyset optimalt.





Mvh Jostein
Svein R J.

Nydelig bilde med flott blikk kontakt godt gjordt å ikke alle forunt å få til dette Gratulerer


Mvh Svein
Solvår B.

Jeg henger meg på rosen. Gratulerer med et nydelig bilde av det store kattedyret.
: ) Solvår
Ane Therese R.

dette må ha vært litt av en opplevelse, en av mine store drømmer! :) et flott bilde med et nyskjerrig blikk på gaupa :)
Magnar L.

Gratulerer! Du er priviligert som får oppleve dette. Men dette har du streva for, så det er vel fortjent.

Magnar
Bernt Ø.
+1
Gratulerer Terje - jeg vet du har arbeidet for å få gaupa i laaang tid. Det er artig med noen som gjør jobben selv fremfor å hente alle motiver på ferdigsnekrede åteplasser. Igjen - gratulerer med solid arbeid.

Mvh,
Bernt
Kjell Ivar Ø.

Grattis Terje. Imponert.
Kjell Ivar
Robin J.
+1
Gratulerer.Svært morsomt og velfortjent. Typisk Terje å dele opplevelsen med andre naturfotografer som jeg registrerer andre plasser på nettet. Ikke mange andre i Norge som gjør akkurat det når gaupa er i søkeren.
Per N.

Topp jobb ifra deg og ditt kamera . Morro å lykkes til de grader, når man legger ned et annselig timeantall på et prosjekt .
Bare å gratulere . Vel fortjent med all ros .
Takk for titten , dette gir inspirasjon .
mvh
Per N.
Dag Tore ..

Meget dyktig jobbet!Et bilde i verdensklassen!Det er bare å gratulere med dette dyktige resultatet! Gullbilde,helt på toppen av "palen" Dag
Dag Tore ..

Meget dyktig jobbet!Et bilde i verdensklassen!Det er bare å gratulere med dette dyktige resultatet! Gullbilde,helt på toppen av "palen" Dag
Øistein W.

Gratulerer, må være kjekt å få oppleve dette samt forevige den på brikka, flott eksponert og utsnitt også da
Steffen J.

Gratulere med et bilde som det ligger mye arbeid bak! Veldig bra bilde. Jeg driver for tiden å prøve å få bilde av jerven. Har et åte der den er innom regelmessig, men har så lagt ikke kommet når jeg har vært der. Så vet hvor mange timer det kan ligge bak et slikt bilde :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu