Sangsvaner ved Hornborgajøen
Utstyr
  • Canon EOS-1Dx
  • Canon EF500 f/4 L IS
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn J.

Du tok utfordringen ja. Slett ikke værst dette! Komp og lys sitter. I tillegg bra fart i bildet. Den første svanen er nær perfekt, mens nr. to trekker helhetsinntrykket litt ned. Stå på videre!
Mvh Bjørn
Duy P.

Jada Torbjørn. Når en først håndtert Canon Canon så på tiden med nye utfordringer. Resultatet kom alright ut.
Hvis dette var håndholdt så godkjent resultat, med tripod må du tilbake til Hornborga eller må du levere nye resultater.
Harde bud når du skal delta panoreringsklubben med Kjell Ivar som mentor, OC som eksperten, Henrik S og meg fortsatt som læringer. Neida 1/30sek ingen lett match. Ergo godkjent av meg.

:) duy
Torgeir M.

En vanskelig øvelse dette, 1/30 sekund er krevende spesielt på lange brennvidder. Det er absolutt potensiale i bildet med fine fargetoner og lys, men er enig med Bjørn at svane nr. 2 ødelegger helhetsinntrykket. Mulig du kan vurdere å isolere fugl nr.1 i et høydeformat?

Mvh

Torgeir M
Henrik S.

Ja panorering er helt klart i skuddet om dagen, en fasinerende og spennede teknikk som også kan være ekstremt frustrerende. Her har du lagt lista høyt Torbjørn med lukkertid på 1/30 sek og to fugler.1/30 sek er vanskelig nok og når det er mere enn en fugl skal det ikke bare dyktighet til, men også litt hell eller flaks om du vil:-) Jeg synes dette ble et svært dekorativt og spennede bilde med fin bakgrunn. Men som det blir nevnt er det uheldig for helheten at hode på svane nr 2 er såpass preget av bevegelsesuskarphet.

Mvh Henrik
Odd Chr. K.

Har det gått sport i dette nå?:) Stilig bilde. Malerisk preg. Fotografen har gjort en stødig jobb - det ser man på ledersvanen som har bra skarphet der det skal være. At nr to er litt uskarp er litt uflaks fordi svanene har en viss vertikalbevegelse på hodet under flukt, og her har du nok truffet nettopp en slik en. Bra!
Odd C.
Torbjørn P.

Panoreringsdebutanten takker for kommentarer. Er så absolutt enig i at dette ikke er en fulltreffer, men synes egentlig det ble ganske stilig.

Neste gang skal jeg prøve å vri objektivet noen grader samtidig, for å følge den vertikale bevegelsen på fugl nr 2 ;-)

Hyggelig med rosende ord fra selveste mr. panorering!
Terje M.

Ikke noen ekspert på dette, men synes det ble et severdig bilde.

Mvh
TerjeM
Torbjørn P.

Takk Terje! Det viktigste er at folk synes det er severdig :-)
Øistein W.

Vist ble det severdig, flott tatt med den lukketiden
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu