Frihet
Utstyr
  • Canon 1D Mark III
  • Canon 200mm f/2.8 L USM II
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Lukker1/5s
  • Nei
  • AnnetTestet ut teknikker med lav lukkertid. Prøvde å få kontraster i bildet ved å ta bilder av lyse fugler mot mørkere bakgrunn. TV-Mode lukkertid var 1/5 sekund, iso på 50 og servo af.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje M.
+1
Nesten litt abstrakt dette her, men fint.

Mvh
TerjeM
Knut Aage D.

Takk Terje! Jeg endret kategori =)

Mvh
KnutAD
Steinar V.
+1
Jo da Terje dette har en tendens til abstrakt. Mange horisontale linjer bare brutt av de flotte linjene etter fuglen, som man forøvrig også ser konturene av. Syns dette var meget behagelig å se på. Det mørke partiet i bakgrunn og den flotte buen bak fuglen gjorde bilde skikkelig bra. Artig at noen legger ut litt eksperimentelle fotos, selv om det er nok en fugl:-)Kreativt og flott

Steinar
Anthoni R.
+1
Enig med Steinar. Flott og behagelig å se på.
Knut Aage D.

Takk for flotte tilbakemeldinger Steinar og Anthoni!
Bernt Ø.
+1
En herlig drømmeaktig panorering. Om du har rom ville jeg i dette bildet muligens brutt reglene og dratt hettemåka ut til høyre...

Mvh,
Bernt
Knut Aage D.

Takk Bernt. Hadde fokuspunktet i midten. Men når du nevner det så kan jeg alltids prøve på nytt. Kan være spennende å se hva det gjør med komposisjonen. Bildet er ikke beskjert nå. Jeg kan evt gjøre dette for å endre komposisjonen og plasseringen av fuglen i rammen. Men tror jeg taper mye annet på det.

Mvh
KnutAD
Jon K. E.
+1
Flott, men tror jeg ville valgt litt kortere lukkertid.

mvh Jon
Knut Aage D.

Skal prøve på det neste gang. Fant det veldig vanskelig å få til fine bilder når søkeren var svart over lengre tid enn 1/4 sek.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu