Råbukksilhuett
En av særdeles få fordeler med en laaang jobbreise med mange og evigvarene flyturer er at man får gløttet gjennom arkivet og gitt tidligere refuserte en sjangs. Dette bildet er tatt ved hytta i juli i fjor, i det bukken kom over denne kammen mot sjøen.

Brukte en del tid på dette stedet med begrenset hell - dette var den eneste situasjonen hvor bukken kom riktig på stien. Bildet hadde potensial, men ble opprinnelig oppgitt som undereksponert. Føler nå det er reddet til corner ved at det svarte er gjort enda litt mer svart og bildet er beskjært under og over.
Endte opp med å like dette bildet - det blir artig å få synspunkter - selv om Gätzschmann har gitt godkjent i forhåndsvisning på Dropbox idag;-)...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Elisabeth K.

En flott siluett av bukken, liker også detaljene av lyng og gress der den vandrer på stien :-) Hmm, jeg kunne ønsket meg et tettere utsnitt :-) Kuttet litt på begge sider? Mvh Elisabeth
Helge N.

Delikat er vel det som faller meg inn. Rent uten forstyrrende elementer, men mørkt nok. Forstår at du har grublet litt på dette, var kanskje ikke dette du tenkte deg når du var i situasjonen. Uansett bildet er i høy grad severdig.
Kjell Ivar Ø.

Knall stilig dette må du ta godt vare på.
Kjell ivar
Rolf S.

Helt klart godkjent, dette Rådyrbildet ligger i øvre sjikt av Rådyrbilder jeg har sett.
Helsing Rolf
Magnar L.

Dette er helt klart ett bilde helt i toppsjiktet. Panoramaformatet kledde bildet helt perfekt. Ett bilde du bør være veldig godt fornøyd med.
Magnar
Torgeir M.

Absolutt severdig dette, enkel og ryddig komposisjon , smart etterbehandling. Dette bildet er nok kommet frem fra glemselen for godt:)

Mvh

Torgeir M
Frode L.

Hei.

Sånt kan man ikke kaste, et stemningsfullt og vakkert bilde.

Frode.
Avsluttet .

Funker som bare tusan :-) Rådyret er flott innrammet i et triangel, og er omgitt av vakre og behagelige farger...Et tilnærmet mesterverk (av en mester på slike bilder), spør du meg! Kjekt å se originale bilder.
Per G.

Fortsatt et kjempebilde dette Bernt. Nydelig komp og lys gjør bildet spesielt. Glad jeg gikk for denne tidligere i dag.
Mvh
Per
anders s.

et gullbilde spør du meg
herlig innramming med massevis av mystikk og eventyrstemning
et bilde som utvilsomt skiller seg ut i mengden
mvh anders
Helge H.

Hei

Dette holder hele veien... Enig med Anders her.

HH
Berit A.

Drømmebilde, dette ble skikkelig stemningsfullt. :))
Bjørn Åge O.

Henger meg på all den gode rosen flottanes Bernt
Bernt Ø.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Elisabeth, årsaken til at jeg ikke har beskjært bildet på sidene er at jeg ønsket omrammingen om refleksjonen i sjøen intakt - dersom den brytes blir bildet etter min mening ikke like balansert rent visuelt.

Mvh,
Bernt
Henrik S.

Knallflott rådyrbilde du presenterer her. Liker linjene, komposisjonen og renheten. Det enkle er ofte det beste noe dette bilde er et godt eksempel på! Ja dette var et fryd for øyet og ikke minst, det skiller deg ut i mengden!

Mvh Henrik
Jostein S.

Hei
Særdeles vakkert
Utrolig godt fanget inn
Nydelig innramming
Et bilde i storformat det her
Jostein
GEIR MAGNE S.

perfekt dette Bernt! fortsatt detaljer i rådyret og det liker jeg meget godt.
Heidi W.

Henger meg på rosen de andre har gitt deg her :) Bestandig artig å se de litt mer utradisjonelle dyrebildene, for de finnes det få av. Liker godt uttrykket du har klart å få til her, kanskje dempet haloen en del, da det i hvert fall for meg ikke er viktig at det fremstår så skarpt, men mer stemningen som formidler noe :)
Bernt Ø.

Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Heidi, jeg er enig - haloen er utilsiktet, og kom nok i oppskjerpingen før jeg la det ut.

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Praktbilde;)Bernt! Likte meget godt den fine komposisjonen og det fine utsnittet!Sjeldent vakkert Bukkebilde i fin stevning!Her stemmer det meste! Vinnerbilde helt i topp klassen! God fotohelg! Dag T Silseth/Eda/Sverige
Duy P.

Absolutt verdifullt motiv som må sikkerhet lagres.

:) duy
Øistein W.

Knallflott bilde, supert å se
Håvard F.

Lekkert :) Et bilde for vegg :)
Avsluttet .

Dette bildet er et opplevelsesmessig høydepunkt.
For en vidunderlig opplyst trekant i mørket.
Melankolsk og eventyrlig.
Avsluttet .

Jepp, det beste rådyrbildet jeg har sett..nærbilder og actionbilder er ikke i nærheten..magisk stemning!
Jostein G.

Stemningsfullt dette! Her traff du akkurat passelig! Koselig bilde...fin kontur!




Mvh Jostein
Jon S.

Hei. Som Øyvind sa- magisk. Blir rett og slett lykkelig bare av å se på det Forundrer meg veldig at du lot det ligge så lenge. Jeg hadde vært helt oppe i stratosfæren om jeg hadde tatt dette bildet. Mvh. Jon
Bernt Ø.

Takk for overstrømmende tilbakemeldinger! Jon - årsaken til at det lå så lenge var at bildet ikke så like bra ut før etterbehandling, og det tok litt tid å knekke koden. I forhold til råfila er det svarte gjort svartere, og bakgrunnen er varmet opp fra 4500 K til 5900 K.

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu