Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632458} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thomas R.
Jeg synes dette var veldig bra. Kontrastene sitter veldig fint, synes også flateinndelingen er genialt gjort ved hjelp av bildøra. Linjeføringen er også spennende med mange linjer i forskjellige retninger som alikevel skaper en slags balanse. Synes synd på personen i bildet som må bevege seg i ett så hardt og menneskefiendtlig landskap, laget for å være raskt og effektivt for bilistene. Kjøpesentre er ikke vakre, men her har du klart å hente frem en betraktning rundt forbrukerindustrien rundt oss.
Torbjørn V.
Takk, takk og takk! Denne tilbakemeldingen gjør utrolig godt å lese - da har jeg truffet akkurat der jeg vil, og tankene om "Det Urbane Monster" som jeg og Henning Jansen (tidligere medlem) hadde om hvordan byen "tar" oss holder ennå;-)

Uten sammenligning forøvrig, men her er min inspirasjon til dette bildet: http://oliviaparkerscott.blogspot.no/2010/04/lee-friedlander.html Lee Friedlander er på mange måter den fotografen jeg har likt best - det er noe med den rett-på måten å fotografere på som jeg liker.

Mvh Toby
Torbjørn V.
Ja, en liten blings der - sånn kan det gå, men her er et av Friedlander: http://www.google.no/imgres?imgurl=http://images.artnet.c...CH4Q_B0wCg
Thomas R.
Så bra, sjelden man treffer så godt med tolking og mening! Flotte referanser også som setter bildet inn i en bildehistorisk sammenheng.
Avsluttet .
Urbaniteter på det mest brutale med et lite menneske midt oppe i det hele. Har sett på denne fortellingen flere ganger, men det "løsnet" først for meg etter Thomas sin kommentar, og det meste er sagt veldig bra der. Bra! Hvis jeg skulle ønske meg noen endring så måtte det være dette mennesket litt mere sentralt/tydelig i bildeflata, men det er en hårfin balansegang mellom det som fort blir for dominerende og det som er "passe":)
Roger H.
Som du sier så har du blitt inspirert av Friedlander, det er lett å se. Han har jo en fin serie fotografert gjennom og fra bilvinduet. Jeg synes du har fått det til bra her, med litt gjenskinn i vinduet og kontraster som jeg liker.
Torbjørn V.
Takk til dere også. Blir noe mer eksperimentering med dette fremover, men viktig at jeg finner min egen stil på det også.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu