Statsraad Lehmkuhl Bergens fineste dame.
bilde er tatt gjennom et vindu.
Utstyr
  • Nikon D 80
  • 18-55
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_632925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eirik B.

Du har funnet deg et kjempebra ståsted her. Liker vågen sett fra denne siden, hvor jeg tror ganske få har fotografert fra. Utsikten fra fløyen er derimot overfotografert.

Jeg synes du har god teknisk kvalitet i bildet. Skarpt og fint. Du har noen utfordringer på grunn av sterkt sollys og dertil harde skygger. Men det er kun området ned i venstre hjørne ved hurtigbåtterminalen som har fått lide nevneverdig av dette. Komposisjonsmessig liker jeg plasseringen av alle elementer. Men jeg tenker at himmelen tilfører ikke bildet veldig mye, slik at deler av denne kanskje kunne kuttes til fordel for litt høyere horisont og bedre dybdesug i bildet.

Mvh
Eirik
Inger Nævdal S.

Takk for kommentaren,hadde det vert mulig å åpne vinduet,hadde det løst en del problemer.Er enig med deg i det du skriver.
Mvh Inger
Jostein S.

Hei
Den vakkre damen tar seg så absolutt godt ut
Og omgivelsene er også vakkre
Jeg må vel bare innrømme det at jeg har forelsket meg litt i Bergen
Har vært der noen ganger (har to sønner som studerer der)
Flott bilde Inger
Jostein
Inger Nævdal S.

Takk for det,Jostein S.
Mvh Inger
Trygve B.

Dette er et bilde som jeg likte godt. Komposisjonen er god. Jeg har ikke noe å utsette på den. Fotografere i sterkt sollys er nå en utfordring for oss alle, men du kom fint fra dette. Den ene flaggstangen i front forstyrret meg litt, men jeg vet hvor vanskelig det er med slike uromomenter, de lar seg ikke så lett fjerne. Totalt sett, et fint bilde. mvh Trygve
Harald N.

Fltt bilete frå Bryggen.

Mvh Harald
Rune N.

Jeg er litt streng i dag.
Bildet har mange bra kvaliteter, men jeg ville ha funnet meg et ennu lavere ståsted. Strandterminalen med ymse stolper danner ei linje, kaikanten forran terminalen ei ny linje,bryggene og Lehmkull danner to andre linjer, for så å avsluttes med den linjen sjellene danner. Tegner du en strek langs disse linjene, ser du det jeg forsøker å beskrive.

Så for å være enklere: Du har alle ingrediensene, men jeg synes du bruker for mange på en gang.

Rune, den vanskelige
Inger Nævdal S.

Rune,, bryggen i Bergen er rett og slett ødelagt på denne siden av en fikantet lang boks,, av en NY byggning, som er så upassende i landskapet som det går an. Det koselige og fine med fiske torget og blomster torget er borte for alltid.Det er nesten umulig å få noe brukbart ut av denne siden av vågen mer.Må opp i høyden, bak lukkede vinduer.Men jeg ser godt hva du mener, alle kommentarer er like vellkommen. Takk for det :)
Mvh Inger
Inger Nævdal S.

Takk til Harald N. også
Mvh Inger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu