Gullvinge
I motlys/sidelys er det vanskelig å unngå utbrente eller gjengrodde partier. Jeg har prøvd meg på en moderat undereksponering og oppnådde selvfølgelig med det at deler av vingene er utbrente og noe av kroppen gjengrodd. Ofte lurt å satse alt på det ene eller det andre. Uansett synes jeg bildet har noe ved seg, selv om kontrasten er lovelig hard:) PS: bildet er ikke fargemettet etter kontrastjustering. Mye farger i de første solstrålene med andre ord.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_633324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.

Hei
Flott effekt av gyldne vinger
Fine farger og flott lys
Jostein
Dag Tore ..

Hei! Jeg sitter her og vurderer dette utmerkete bildet av orrfuglen. Her er endel synspunkt jeg vill komme med;)Fuglen er for meget midtstilt:jeg ville beskåret litt på høyre side Da vil fuglen balansere mot skogen til venstre.Men du skal ha ros for å ha sikret deg et blinkskudd av en orrfugl,i vakkert miljø:)Dag T Silseth
Torgeir M.

Flott miljø og ikke minst vakkert lys. Utfordringene med eksponering er du inne på, og bildet er delvis preget av dette, kontrasten er lovlig hard på min skjerm. Neste gang sitter eksponeringen bedre og da har du et vinnerbilde.

Mvh

Torgeir M
Øistein W.

Synes det var flott fanget
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu