Skiløper
Utstyr
  • D800
  • 70-200 f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_633337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Yngve Sem P.
Flott natur. Fine horisontale linjer i behagelig fargetone. Kaldt.

Til innholdet : Dristig minimalisme av det lille mennesket i et stort landskap, og med en tittel som får meg til å lete etter en skiløper jeg ikke er sikker på om jeg har funnet ennå. Er han savnet ? Han (eller hun) trer ikke tydelig frem fra noen av de svarte flekkene i landskapet, så spørsmålet forblir ubesvart. En styrke for bildet. Samtidig litt irriterende, for sannsynligvis er flekken i midten skiløperen. Og da synes jeg han er for liten. Med flere like flekker og bevaring av tittelen i entall, kunne jeg likt hvordan skiløperen hadde framstått som et hvilket som helst element i landskapet - som en stein eller varde, eller noe.

Kan skjønne at bildet fort kan oppleves som uinteressant for mange. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, men er i hvert fall ikke uinteressert. :)
Thomas R.
Takk for bra tilbakemelding. Jeg tenkte faktisk ikke på at skiløperen ble liten i webversjonen, men det blir han selvfølglig. Det er ganske tydelig på utskriften at figuren i midten er skiløperen. Men et er jo også spennende å lete etter ham og :-) Jeg har ett bilde uten skiløper i det hele tatt, synes det er bra det og, men det er jo noe helt annet.
Avsluttet .
Stilig panorama av mektig landskap. Liker lag-på-lag delingen innover i bildet som skaper dybde. Skiløperen er et fint interessepunkt som også skaper en følelse av skala. Blir jo litt nysgjerrig også på hva prikkene til venstre er, og om det ligger en hytte på midtre åskammen til høyre. Synes også lyset over fjellkammen er fint, og liker at himmelen er "lukket" langs kantene. Synes kanskje snøen er litt for mørk, særlig når du sammenlikner den med den hvite bakgrunnen utenfor bildet. Kunne vært interessant å se en variant med litt hvitere snø, kanskje kunne det gitt litt økt spenst og liv til bildet.
Thomas R.
Takk for fin kommentar med gode innspill. Enig i at det er noen "forstyrrelser" i bildet, skulle kanskje tatt bort noen av småtrærne siden jeg ikke føler de tilfører noe til bildet. Snøener fremkalt mørk her, synes det ble litt kjedelig med ren og hvit snø rett og slett.
Henning S. P.
Dette var et vakkert landskapsbilde, med det lille ekstra som gjør det til noe minneverdig og spennende. Jeg er generelt glad i bilder som tør å la hovedmotivet være lite i forhold til omgivelsene, det krever mye av fotografen i forhold til komposisjon, men du klarer det veldig godt!

Nei, dette var rett og slett veldig bra! Ser for meg at det gjør seg bra i stort format på veggen.

Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu