Vårløysinga
Flere bilder på www.facebook.com/hobbyphoto
Utstyr
  • Canon Eos 7D
  • Canon Ef-s 10-22mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_633434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.

Fint motiv med god dybde.
Ville unngått delene av brua til høyre, da det forstyrrer idyllen.
Etterbehandlinga syens jeg lite om. Det er en uskarphet i bilde som minner om dobbeltkonturer. Skyldes sannsynligvis HDR-teknikken. Bildet er også veldig kontrastfattig og med lav fargemetning. Rent esteteisk synes jeg ikke det fungerer godt, da bildet mangler den gløden mer kontrast og større fargemetning ville gitt. Dersom du likevel liker det slikt, er det dog ingen grunn til å gjøre endringer. Jeg sitter ikke på noen fasit.
Tom-Runar J.

Takk for gode tilbakemeldinger Bjørnar, selv om vi tydeligvis har litt forskjellig oppfatning av hva vi liker :) De siste bildene er tatt i nordnorge hvor våren/ sommeren ikke har satt sine farger i kraft enda. Derfor er de dratt litt i for å i det hele tatt få noe særlig farge og varme. Støtter deg fullt ut på at det fremmer det unaturlige, men jeg syns, dog da, at det skaper litt av det ekstra.

Uskarpheten du nevner her vil jeg tro er det som kommer at filteret "glamour glow" i Nik Software. Det er smak og behag.

Setter pris på gode og konstruktive tilbakemeldinger fra deg! :)
Bjørnar P.

Vil tro at "glamour glow" er ment å fjerne urenheter i huden på damer, og ikke er laget for naturfoto. Alt er likevel selvsagt "lov", og så lenge det er en ide bak valget kan det fungere. Her har jeg dog problemer med å se ideen. Det trenger ikke bety at den ikke er der....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu