Bildet inngår i albumet Portrett / Portrait -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kristinn G.
Det er sjelden vi ser barneportrett på F64. Enda sjeldnere at 2 barneportretter treffes (side ved side må oversikten).

Hvorfor er vi så redde barne / fameliebilder. det fatter jeg ikke.

Riktignokk er det vanskelig å skylle følelsene fr det estetiske. Jeg har for eksempel ganske mange aksjer i disse bildene
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=571445&...erid=97726 og
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=615977&...erid=97726 og
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=675373&...erid=97726
Som gjr at jeg har problemer med å se at de i tillegg til å være "personlig" er rimelig gode bilder.

Ditt bilde er også et rimelig godt bilde. Jeg tipper at du har en del aksjer i hovedmotivet. En nydelig fi jente.

Har har du truffet godt mad fokus og blenderåpning.
Jeg blir påvirket av bildet og lurer på hva er det som gjør denne lille jenten på en lekeplas så alvårlig. Har hun nåe å bære på som ikke jeg vet om. Så ser jeg på alderen og beslutter at det ikke kan være. Men hvorfor dette uttrykket. Kvier hun seg for å hoppe ned uten hjelp. Venter hun på pabba som skal hjelpe når han har tatt bildet (nå gjetter jeg vilt).

Røret som går fra fin forgrunnsfokus til difus bakgrunn virker litt rar. jeg får ikke riktig dybdefølelse. Hvorfår det. Kan det være at linjene / sprekken mellom plankene blir vider bakover? Antakelig.

Deter noe ved denn glatte huden og hudfargen som virker rart. Er ikke unger som leker ute røde i ansiktet og fulle av begeistring.

Mange ting du kan tenke ved å se p¨å bildet.

Jeg lurer på om dette bildet hadde blitt enda et hakk bedre hvis du fikk med hele røret somm ramemt inn hovedmotiver i sentrum. Kuttingen slik den er her er kanskje ikke optimal.

Men etfint barneportrett og bra at vi tør selv om "forståsegpåere" setter barne og solnedgang litt i samme bås.

Kristinn

Thomas R.
Fint barnebilde. Fin komposisjon, og barnet er fanget i ett ettertenksomt øyeblikk med ett talende uttrykk. Belysningen er jo super, antar det er naturlig lys, men det kan jo hende det er brukt noen reflektorer eller noe for å gjøre de så jevnt.

Flott treff med fokus selv om blenderåpningen er stor og dybdeskapheten kort fremhever fokuset på modellen. Man hadde kanskje fått mer ut av selve røret med mer dybdeskaphet og det er ikke sikkert det hadde stjålet for mye oppmerksomhet fra hovedmotivet?

Det er to ting som irriterer litt, de to ringene til høyre for modellen, hvor kommer de fra? Jeg mistenker at de er lagt på i post, og jeg forstår ikke at de tilfører noe? Skulle også gjerne sett hele den nederste hånden. Men begge deler er som småpirk å regne på ett ellers flott, men kanskje litt lite originalt bilde.
Thomas J.
lensflaren er for meg helt okay. selv om jeg hadde likt den bedre om hun hadde på seg sommerkjole, får veldig sommerfølelse og varme ved slike flares. Ellers godt fanget øyeblikk. Barn stopper også opp og tenker... da kan vi rekke å få noen gode bilder av dem, ikke bare latter og smil. jeg fanget et slikt her en dag: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=6990...kkgruppe=3
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu