Inked beauty
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-05-12 11:28:54
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1029
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Full av klisjeer tenker jeg. Dårlig positur. Kvaliteten på lyset er heller ikke noe å skryte av.
Eric F.

Gjerne utdyp kritikken din så jeg kan lære :)
weronica J.

Her er jeg nok ikke ening at det er et bilde full av klisjeer, men litt for "keitete" posering, ser ut som en egentlig sart sjel i denne modellen, synes hun forsvinner ut i intet, kunne tenke meg en mørk bakgrunn som fremhever selve modellen og litt varme farger som viser hennes "Helhet" men det er jo seff smak og behag, men hadde hvert veldig ok sett dette i fager :O) konklusjon: modell og selve bildet er bra, men for mye lys.
mvh wero
Eric F.

Fargeversjon lagt til.

Eksponeringen hadde jeg økt i post for jeg ønsket en glidende følelse mot intet.
Truls Bastian H.
+1
Jeg har endel fartstid i å fotografere naken kropp - jobbet i gamle dager for Aktuell Rapport og Alle Menn - Har også levert til mange andre herreblader. Aktfotografering skal ha litt klisjeeer, - akkurat som fotografering av veteranbiler, og småfugler har sine egne klisjeer.

Dette er ikke en dårlig klisje slik mange havder , men mye et greit tattoobilde. Det å få frem tattoene er her viktigst.

Bildet er greit nok. Men jeg ville personlig prøve å vridd dama litt. Grunnen er at overgangen ifra skulder til kropp blir borte i håret.
Jeg ser at hun bevist dekker kjønnsorganet med hånden, men lar det brystet komme fram.
Hvis vi vrir dama litt mere rett på kommer brystene mere frem, men om det skjemmer henne heng håret foran.
Her er hva jeg ville gjort av vridinger. Venstre hånd ifra bakken opp på venstre lår. Hånden fortsatt rett, og lårets posisjon venter vi med å røre. Nå vil modellen delvis reises litt opp, og miste denne skråstilte posituret som vi gjerne bruker for kattektige bilder, (hva du ikke har brukt her).Få henne til å bøye høyreleggen litt bakover - dette må tilpasses det endelige resultatet. Ikke flytt høyrelåret. Nå kan hun legge høyrehånden på høyrelegg, for å holde seg oppe. Så må du finne en løsning for å lukke kønnnsorganet, gjerne med lårene eller en skygge. Det som er viktig her er å ikke få jenta til å virke skremt, hun er en tattojente - og enda viktigere få frem tattoene.

På denne jenta ville jeg også eksperimentert litt med å flytte dette posituret over i litt mere katteaktighet - hun har blikket og ansiktsformen for katt. Da er hendene (les klørne) viktige. Her er en hånd i bildet idag flat og nøytraliserende, mens den andre virker klumpete.

Når det gjelder erotiske, akt eller politiske bilder på denne siden, så er det generelt ofte at det kommer kritikk ifra folk som ikke er vant eller ikke liker til disse genre av fotografering.
Akt er ikke som annen fotografering. Her avkler en person seg for deg, med all sin usikkerhet på om du kan fremstille henne på en best mulig måte innenfor de begrensinigene hun setter. Her må du raskt opparbeide deg tilliten til modellen for andre gang (første gang er under samtalen før fotograferingen), Mange blir igjen usikkre når de er nakne foran kameraet - Her må tillit opparbeides på nytt, og aldri tøy hennes grenser - vil hun ha vagina dekket gjør dette, og tillit og trygghet kommer etterhvert. Humor hjelper også litt.

Tattooene og jentas trygghet er her viktigere enn klisjeer.

Jeg likte bildet ditt, stå på.
Eric F.

Takk for en virkelig utfyllende kommentar :)
Jostein S.

Hei
Enig med Tor angående lyset
Det er litt for hardt og skarpt synes jeg
Men fargeversjonen er bedre
Her er det et mye mykere lys
Når det gjelder tatoveringene synes jeg ikke en trenger å legge vekt på de.
Det er kroppens fasong linjer og lys og skygge som er viktigest mener jeg
Når det gjelder posituren så er det ditt uttrykk
En trenger ikke kopiere andre
Bildet er på ingen måte provoserende
Synes dette er et godt forsøk
Jostein
weronica J.

Det var gøy å se det i farger, jeg personlig likte det mye bedre :O) som jeg skrev tidligere hun viser tydelig sarthet, så viktig med tillit som Truls skrev.
mvh
Wero.
Vidar J.

Likete fargeversjonen best, men ville hatt en annen bakgrunnsfarge som fikk modellen til å stå mere frem.
Ellers synes jeg poseringen funker. Du får vist tatoveringene - som jo er en vesentlig del av dette akt bildet.
Truls Bastian H.

Jostein, når det er store pene tatoveringer, og når denne jenta sågar har valgt å skrive et lengre budkap på det ene låret så er dette trolig noe den avkledde trolig ferske aktmodellen mener er en viktig del av seg selv, og derfor vil like å ha med.

Tattooen gir dama en egen personlighet, slik at hun ikke forsvinner i et hav av andre aktbilder. Det går minst 20 på dusinet av aktmodeller ifra øst-europeiske studioer, så en må ha noe ekstra for at bildet skal fenge - så som denne tattooen.

Det er ikke ofte jeg ser det jeg synes er pene tattoo, men denne funket bra til hennes personlighet og kropp. Personlig er jeg lite tilhenger av tattoo, men som fotograf så må de frem når det kler modellen. Jeg dekker ofte tattoo på modeller som ser veldig uskyldige og unge ut, for tattoo står ofte i kontrast til det uskyldsrene.

Så over til det tekniske i bildet:Skulderen står nærmest rett inn i hodet hennes, og det er gunnen til at jeg vil vri litt på dama.

Et godt tips til trening på nakenbilder - fotografer kropper som beveger nakne eller med lite klær (som badedrakter på stranda, eller ei som danser naken/halvnaken i studioet). Det trener opp fotoøyet i anatomi generelt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu