Lavt på horndykkeren
Har de siste par dagene jobbet litt med horndykkeren med lavvinkel. For de som ikke har prøvd er det utrolig slitsomt å ligge paddeflat med trynet presset så langt ned mot underlagert som mulig for å klare å se i søkeren. Jeg klager ikke for jeg gjør det frivillig, og jeg gjør det fordi jeg synes det hever bilder av denne typen mange hakk! Denne dagen var det i tillegg litt bølger, helt knall men det krever enda mer konsentrasjon fra fotografens side. Så det begrenser seg litt hvor lenge det er mulig å ligge i denne stillingen av gangen.
Utstyr
  • canon Eos 1DX
  • 500mm/4
  • Blender-
  • Nei
  • Annet500mm + 1,4 converter. 1/2500 sek og bl 5,6. Iso 1000
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjersti N.

Jobbinga ga jo et godt resultat denne gangen, nydelig blåtone som fremhever fuglen.

:)
Odd Chr. K.

Fargerikt. Flott modell. Lavarbeid med lekkert resultat dette. Kanskje en mm eller to luftigere front hadde vært ok?
Odd C.
Duy P.

Du tar av konverteren så fremhever bildet mer, luft luft luft over det hele :) :) :)
Ja lavvinkel krever sitt. Hva med vinkelsøker, mye må investeres. Greit når en har investert alt men alt støvet ned som mine.
Utrolig flott og fotogen. Du har vel fått tips fra face´n på dette lokalet.

:) duy
Duy P.

Tren stiv nakken på sofa. Ligg tilsvarende stilling gjennom en tre timers film blir en god trening.
Kjempe bra jobbet og knall foto.

:) duy
Anthoni R.

Flott foto, bare et tips... Det finnes kamera med vippbar skjærm ;) f.eks nikon d5100, canon har vel også
Øistein W.

Og resultatet ble 100% vellykket, dritt bra
Frode L.

Hei.

Fin lønn for ubehaget som gir et nydelig resultat, enig med dem som savner litt mer luft, men til gjengjeld har du fått frem flotte detaljert over det hele, flott lys med ditto farger, en herlig blåfarge på vannet som fremmer den vakre dykkeren på en flott måte.

Frode.
Avsluttet .

Fin bou..buo..boq.. kjempefin bruk av dybde(u)skarphet. Jeg liker den bølgen foran. Prosesseringen er utmerket.
Solvår B.

Lekkert!
: ) Solvår
Bjørn Åge O.

Flott bilde horndykkeren med en nyderlig lav profol,der du for lønn for streve, der jeg kan innstemme meg litt enig med mere luft rundt bildet.
Henrik S.

Takk for tilbakemeldinger:-) Ser flere savner mer luft, og kan være enig. Men synes det fungerte ypperlig med så tett utsnitt også da jeg ønsket å vise de fine detaljene på denne flotte skapningen. Dette var ikke tenkt som noe miljøbilde:-)

Mvh Henrik
Dag Tore ..

Meget godt fotoarbeid!Likte meget godt den måten du fremhever bilde på.Den markerte,dusete forgrunnen,hever også kvaliteten på bilde! Også fint utsnitt i "friske" farger.Godt jobbet;)Henrik
Dag Tore ..

Meget godt fotoarbeid!Likte meget godt den måten du fremhever bilde på.Den markerte,dusete forgrunnen,hever også kvaliteten på bilde! Også fint utsnitt i "friske" farger.Godt jobbet;)Henrik
Håkon Ø.

Nært av den flott Horndykkeren dette, friske og fine farger i en klasisk komposisjon. Veldig bra og slikke litt jord, blir bra resultater av det.
Per G.

Som du selv sier, her er det tett på og da er dette topp kvalitet med lav vinkel i tillegg.
Mvh
Per
Bjørn J.

Lav vinkel hever mange hakk. (men sliter på ryggen). Ypperlig teknisk utført, med perfekt plassert fokus gjør dette meget severdig. (Synes du kunne droppet converteren og gitt litt mer rom rundt fuglen).
Mvh Bjørn
Ole Arne S.

Delikat bilde av denne vakre fuglen, meget severdig der du har flott nærhet, flott fokus og fine fargetoner, samt lav fin fotovinkel som er med på og heve bildet..
Øyvind H.

Utrolig lekkert bilde av Horndykkeren. Du har fått frem ditt budskap og det står det respekt av. Helt konge :) Liker den lave kameravinkel.
mvh Øyvind
GEIR MAGNE S.

jeg blir målløs..!! definitivt det beste jeg har sett av denne fuglen Henrik! og det sier ikke lite.. for det florerer av bilder.. gratulerer!!!
Bernt Ø.

Lekkert innrammet horndykker. Du har utnyttet den lave vinkelen optimalt her. Jeg hadde ønsket en aning mer luft foran fuglen, men det er jo rent pirk og smak og behag. Godt utført.

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu