Back to the 50´s
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikon 85mm f/1.8D AF Nikkor
  • Blenderf/10
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_634823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per Ole H.

Veldig stilig finish, gir absolutt en følelse av 50-tallet.
Leif Erling A.

Spennende modell og uttrykk, nostalgi og intenst blikk som liksom ser på deg og tenker "Hvem tror du at der er?"... Likte det veldig godt. Personlig kunne jeg ønsket meg litt mer luft rundt modellen, på alle sider, og slik at man så begge krage-snippene. Og så lurer jeg på hvordan bildet ville vært med en ganske MØRK bakgrunn, slik at hatten kom mer frem? (PS: må du ha den store dominerende signaturen på bildene dine? De tar litt mye oppmerksomhet fra mange gode portretter.
Heidi W.

Stilig - flotte, dype farger og godt lyssatt:) Liker uttrykket og det direkte blikket. Vet ikke helt, men synes det er en litt "rar" struktur på huden, som ikke fenger helt :)
Kim Charloth F.

Takk for det Per Ole, glad jeg traff med tanken :)

Leif Erlig,takk :) Bildet passet ikke til mørk bakgrunn, ideen var en litt nostalisk preg på også den. Bildet var også ment å være tett, litt usymetrisk, håper det ble ok likevel.

Heidi, mange takk også til deg, strukturen i huden er ment å være, synd det ikke fenget deg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu