Polsk kvinne (2)..eg sjekkar henne opp...(Foto:Ole Haukeland)
...med godt resultat. Eg visste ikkje at eg gjekk på med slik dødsforakt før eg fekk sjå bildet som Ole smugtok av oss.

Eg innleia samtalen med å spørja etter ”NAPARSTEK”(?), som eg ville ha med til kona mi heime. Det viste seg at her hadde vi eit felles vaklande språk. Kvinna hadde vore i ein tysk konsentrasjonsleir i tre år og bygd jagarfly. Nå livnærte ho seg med å selja handarbeid som ho og nabokonene laga. Ho skulle sjå i syskrinet sitt etter det eg var på jakt etter, slik at eg kunne få det. Då eg kom til gamlebyen neste dag, fekk eg plutseleg to armar om halsen. Ho kjende meg att, men hadde gløymt ”NAPARSTEK”.. Nokon som veit kva NAPARSTEK er..???
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_63561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard E.

Artig, liten historie :)
Rolf Aage L.

Dette likte jeg, skarpt og fine farger, et utrolig fint øyeblikksbilde, fin dame, og (herre) og en meget artig beskrivelse og tittel på dette bilde.
Lime.
Avsluttet .

Är det inte Oles bild? trevlig story!
Nils B.

Flott, og fin tekst. Sammen utgjør de et flott innslag og hører så absolut sammen. Om jeg skulle rådet deg til noe måtte det være å beskjære bildet noe i øvre kant slik at vi fikk bort den vannrette delingslinja. Dette gir også mer kontakt mellom deg og dama. Bra Arvid.
mvh Nils
Arvid B.

Polske Roman..

Takk for at du korrigerte min hukommelse. Det var NAPARSTEK eg var på jakt etter. Eg veit kva det er. De andre: Kav er NAPARSTEK?

Arvid
Elisabeth W.

Morsomt bilde, og NBH har et godt beskjæringsforslag.
Løsningen på 'gåten' ville det være synd å avsløre allerede nå, men det er i hvert fall ikke noe som bare brukes til typisk polsk håndarbeid.

-- Elisabeth
Avsluttet .

Koselig bilde og historie?
Fingerbøl?

Mvh Ola.
Inger-Lise S.

Artig historie og fint bilde,men når kommer svaret? :-) mvh Inger-Lise
Arvid B.


Inger Lise..

Ola-E har gjeve svaret...

Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu