Purple Moorhens at Karambolim
For spesielt interesserte kan jeg nevne at disse fuglene er 45-50 cm.
Lokalt brukes Purple Moorhen, men jeg ser i en av mine fuglebøker som riktignok er kjøpt i Goa, men forfattet antagelig av europeere - muligens engelskmenn at betegnelsen Purple Swamphen også blir brukt. Passer for så vidt bra for det er stort sett i sumpområder man treffer på disse.
Siden det tidligere har vært litt snakk om riktig farge eller ikke på mine fuglebilder kan jeg nevne at ungfuglene av denne arten er nærmes gråblå - altså en del lysere i fargen enn voksne fugler.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Sigma 150-500mm med OS
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetEksponert fra stillestående bil i en avstand av 25,7 meter. ISO 640. Lysmetting nedsatt med -0,33. Polfilter i bruk. Blender og lukker automatisk fra kamera innstilt på RAW og P.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_635946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kirsten H.

Jeg skulle gjerne sett tuppene hver for seg. Slik det er nå, skygger den fremste for den midterste, noe jeg synes er uheldig. Ellers er det vanlig Roar-kvalitet med din særpregede stil. Det er beundringsverdig at du klarer å produsere så mange bilder uten å skifte stil.

Mvh Kirsten
Roar K.

Kirsten:
Her
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=692245
finner du tre stk. av samme art en og en i versjonene. Ellers finnes enda flere på min pbase portfolio som oppgitt under bildet.

Roar
Trond W.

Flotte høner :) De hadde ganske kraftig nebb i forhold til for.eks sothøna. Fint bilde!

Trond
Harald N.

Fin gruppe, her der tydleg at fotografen er opservert, dei har nokfunne ut at det ikkje er noko å frykte frå den kanten.

Mvh Harald
Eli S.

Flotte tuppehøner av en for meg ukent rase.
:) Eli
Avsluttet .

Ganske så store fugler må dette være. Flott levert, med fine detaljer i fjærdrakta. Eksotiske fugler, synes fjærdrakta har litt av slik som byduene, "metallic lakk":)
mvh arild
Frode L.

Hei Roar.

En flott gjeng du har fanget her, støtter meg til kommentaren til Arild.

Frode.
Sissel Elisabeth H.

Tre flotte med fantastiske farger på både fjær og nebb. Ser at de iakttar fotografen som foreviger de. Fint snitt og en elegant rase.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Solvår B.

Disse er ukjente for meg. Et flott bilde av de fargerike fuglene. Det må antakelig solskinn til for at fargene i fjærdrakten skal komme fram?
: ) Solvår
Roar K.

Takker så mye for kommentarer i det jeg også nok kan opplyse at disse er nok noe større en sothøna som Trond Westby nevner.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu