Hjortekolla og spindelveven
Ved hytta i Snillfjord har vi en god rådyrstamme som har vært hyppig plaget av undertegnede tidlige helgemorgener. Så ikke i år. I år står hjorten i fokus, og valg av standplasser og bakgrunner begynner så smått å komme på stell.

Sist helg fikk vi første og eneste hyttehelg i mai, og dagens bilde er tatt søndag morgen. Dette skjulet ligger midt i et hjortetrekk i en myrkant, og det er mulighet både for med- og motlysbilder. bilde nr. 696793, som ble lagt ut på søndag kveld, er tatt fra baksiden av samme skjul.

Det er ofte detaljer som gjør et bilde, og jeg måtte i all hast ommøblere da jeg så lyset falle på åpningen med spindelvevet samtidig som ei hjortekolle trakk forbi - med litt teknisk krøll som resultat.

Originalen og v2 er like - litt krøll ved utlegging også...
Som sagt litt teknisk krøll - en rask og forsøksvis lydløs flytting av stativ og kamera gav kun noen sekunder til å feste situasjonen. Stemningen med spindelvevet, kolla og dampen fra utpusten er jeg fornøyd med.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-05-29 02:53:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-05-29 03:11:55
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-05-29 17:05:45
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Inge K.

Ja, synes absolutt du kan være fornøyd med eventyrstemningen her. Klarer ikke se de helt store forskjellene på versjonene dine, det er snakk om detaljer som ikke betyr noe for min opplevelse av bildet, der stemningen betyr mer enn det tekniske..:-)
Harald N.

Dette blei nå vakkert Berent. Eventyrleg stemning, eit bilete til å bli glad av.

Mvh Harald
Odd Chr. K.

Joda, du har helt klart noe på gang her... Flott situasjon, men mangler den siste "wow"-faktoren - noe jeg tror bunner i litt mangel på magisk og fargerikt lys. Litt motlysrefleksjoner i fuktige dråper (vet ikke om dråper kan være tørre...) og en tanke varmere lys står høyt på ønskelista:)
Odd C.
Berit A.

Synes det ble litt Th.Kittelsen-preg over bildet. Jeg likte dette veldig godt. Nydelig og drømmende. :))
Hans-Jørgen H.

Stemningsfullt og litt eventyrlig motlysbilde av hjortekolla og spindelen, som ligger i et flott mårralys. Tøfft med utåndinga...
Går for firrern.
Tyrin.
Odd Chr. K.

Joda, det hjalp med et par "sommere", men neste gang får du sikkert hjelp fra naturens side også...:) Gratulerer med solid NM-runde!
Odd C.
Frode L.

Hei.

V4 ble et knallbilde spør du meg, stemningsfullt og litt magisk med det lyset og frostrøyken fra ånden.

Frode.
anders s.

knallbilde
her er det stemning i bøtter og spann
god elg :-)
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu