Fange lyset II
Langs landeveien med kulturlandskapet på Rygge som tilskuer, mens solen nærmer seg horisonten i vest. Å fange lyset og stemningen ved den gyldne timen er en inspirator som driver vel de fleste fotografene.
Jeg tok med kulturlandskapet, denne nypløyede åkeren ute til høyre, fordi den på en måte viderefører stemningen i fra originalen.
Det var selvfølgelig lyset og ikke minst skyggene som fascinert meg her. Takk til Olav Bjarte som tipset om denne flotte aléen!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-05-29 11:02:00
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDette er et HDR-bilde, satt sammen av 3 eksponeringer med 1EV i mellom eksponeringene. Stativ selvfølgelig. Uten bruk av HDR-teknologi hadde det ikke vært mulig å få med alle de valørene som jeg dyrket frem her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
tom mamen b.

er dette på vei mot Fuglevik Marina Walter??? Skjønner at du farter rundt omkring, liker bildet ditt, fin dybdeskarphet og fargene sitter, lurer på om ikke bildet hadde blitt noe "bedre" med et element av rødt - kanskje en bil i bevegelse lengst borte i veien???

mvh

Tom Mamen Braastad
Walter S.

He-he!

Smak og behag. Jeg vraket en del versjoner av samme bildet nettopp p.g.a. biler som kommer i høy fart, og med røde baklys bortover aléen, nettopp fordi jeg prøver å rendyrke "ren natur". Jeg er ikke så glad i å blande teknologi i rene landskapsbilder.

Men det er nå min mening. Vi ser alle på livet med forskjellige øyne (briller?).

Men du skal ha takk for kommentaren, Tom - og ja, det er på vei til FM, som du tydeligvis kjenner til.

Mvh,
Walter
tom mamen b.

de kjører som svin på den veien, har kjørt der noen ganger ja. jeg skjønner filosofien din - likevel savner jeg noe rødt (tanken på bil kom bare naturlig siden veien er så dominerende) som en "motvekt" mot alt det grønne - skjønner??? Men jeg respekterer filosofien din - kjør på :-)

mvh

Tom Mamen Braastad
Jostein S.

Hei
Flotte landskapsbilder dette Walter
Måkene er elementer i bildet og skaper dimensjon V2
Fine skygger skaper fin effeki i originalen
Jostein
Olav Bjarte K.

Dette ble bra, skygger i lange "klyv" og soløyet som titter fram bak stammen.

Jeg liker også V2 godt, - objektivet rettet over det eldgamle jordet Ekrene mot Carlbergåsen. Disse lysegrønne putene når sola står lavt om våren gir meg en helt spesiell følelse. - Og, som Jostein nevner - måkene her bidrar med god effekt.

Vennlig hilsen.
Walter S.

Takker også Jostein og Olav Bjarte for vennlige ord i kommentaren!

Vel, versjon #2 tok jeg bare med som supplement, fordi deler av motivet allerede vises i originalen. Men, den kunne ikke stå alene som eget bilde, dertil er det et for kjedelig motiv.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu