cloud nine - made in heaven
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Tove H.

Liker den weidemannske himmelhesten, slik den ser ut i en annen dimensjon. Masse symbolikk her som jeg liker å dykke ned i.
Good work!
Inger Nævdal S.

Stilig bilde,flott redigering!!
GEIR MAGNE S.

kult, kjekt å se noe annerledes og kreativt her inne :=) ser ut som det har "sprukket" litt i nedre venstre hjørne.. en enkel sak å fikse for deg.
Jostein S.

Hei
Interessant bilde
Spennende på mange måter
Likte effektene
Jostein
tom mamen b.

du har nok rett i det Geir Magne, men "skitt au", det får bare være sånn. jeg skriver ut disse bildene mine på lerret i store formater (dette er i 70cm x 110cm) og jeg må til slutt si at "nå er nok - nok".
Takker alle sammen for fine kommentarer - det kommer flere bilder fra en "serie" jeg har på min hjemmeside (www.tmb-image.com) kalt "communique"
Strålende helg alle sammen

mvh

Tom Mamen Braastad
Alf B.

Utrolig bra gjennomført manipulasjon med spennende innhold
Roar K.

Surrealismen lenge leve.
Nå finnes det vel fantasihester med vinger, men denne har fått "stylter".
Kanskje en ide' å legge ut bildene for kritikk før du legger dem på lerret for andre ser gjerne det du har oversett for den fotograf som ikke ser seg blind på egne bilder og/eller overser ting er enda ikke født.
Her ville bildet bli høynet ved å skjære vekk det mørke nede og bare beholde det ullene hvite som hesten står på - uten at bildet hadde tapt noen verdens ting.

Roar
tom mamen b.

godt vi har forskjellige meninger Roar, bildet ER produsert og har østet svært mange gode kommentarer lenge før det ble lagt ut p foto.no (bildet er produsert i 2008). Det er leit at du er så kategorisk i dine kommentarer, av en eller annen grunn er det flere enn du som besitter fasitsvar på hva som er et severdig bilde :-)


Mvh

Tom Mamen Braastad
Roar K.

I likhet med de fleste andre har jeg ingen fasitsvar på hvordan et bilde skal se ut. Jeg bedømmer bildet ut fra det jeg ser og kommer med forslag til endringer hvis jeg har noen så får det bli opp til author om forslagene vil prøves ut eller ikke.
Nå ser jeg jo at Geir Magne Sætre reagerer på det samme som jeg reagerer på.
Men nå er det en gang slik at et bilde som blir rost opp i skyene på en fotoside kan bli slakta på en annen på samme måte som kunstkritikker i aviser kan sprike til alle kanter. Nei, noe fasitsvar finnes nok ikke. Men visse grunnregler som har ligget der i hundrer av år forandrer seg ikke så som perspektiv osv.

Roar
tom mamen b.

helt riktig det Roar - fasitsvar har ingen! Derimot påberoper jeg meg retten til å komponere mine bilder som jeg vil når jeg ønsker å formidle et eller flere budskap. At du ikke forstår mine bilder/budskap er ikke mitt problem. At du har problemer med at jeg ikke definerer dine prinsipper bl.a vedr. perspektiv er noe du selv får stå for. jeg henter inspirasjon fra mere kjente billedskapere (R. Magritte, S. Dali, M. Chagall med flere) enn det du og jeg er. konstruktive kommentarer (som det Geir Magne skrev)mottar jeg gjerne, sure oppstøt fra "gamle" gubber er ikke interessant! Mht "grunnreglene" dine - så trodde man også en gang at jorda var flat - i mange hundrede år.

mvh

Tom Mamen Braastad
Avsluttet .

Veldig spennende og annerledes bilde..flott fotokunst!
mvh
Tove
tom mamen b.

takker for kommentarene :-)
Avsluttet .

Hei. Dette likte jeg godt :) Hærlig surrealistisk. kunne tenke meg å kutte den mørkeste skydelen bort nederst i bildet.. men det er bare min mening og velment :)
Inger-Lise S.

Spennende! Kreativt, annerledes og meget dyktig presentert. Her kan man slippe fantasien løs:)
Flott Tom!

Inger-Lise:)
Jostein S.

Hei
Enig med Inger-Lise. Et meget godt bilde
Et motiv jeg rangerer høyt
Det inneholder så utrolig mye!
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu