Solnedgang
Enda et av bildene jeg tok på kjøreturen min rundt Senja. 17.mai 2013. Yttersia av Senja har rå natur og høye fjell som skyt ned i havet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Inge K.

Flotte farger i fin komposisjon. Din Senja-ekspedisjon må absolutt betegnes som vellykket! :-)
Jostein S.

Hei
Fantastisk flott
GULL det her
Vakkert i særklasse det her
Jostein
tom mamen b.

hei Therese - velkommen til foto.no, håper du får masser av gleder her, når det er sagt - bildet ditt er vakkert, flott skarphet og farge, - lurer på om intensiteten i bildet hadde blitt større hvis du hadde beskåret det i toppen - rett over fjelltoppene (jeg synes skyene her er kjedelige), for meg skjer "spenningen" i solnedgangen og i havet, og i særdeleshet i den aller nærmeste forgrunnen.
mvh
Tom Mamen Braastad
Olav Bjarte K.

Bitte-litt hardt i kontrastene, men et bilde som behager de fleste landskaps-travere, skulle jeg tro. Noen vil kanskje mene at motivet er utslitt, prøv deg da på lavt innfallende lys mot andre vinkler.

Jeg skal ikke mene så mye om beskjæring o.s.v i dette bildet, men ofte er 16:9-formatet kledelig. Litt i topp og litt i bunn m.a.o. (Omtrent i overkant av den store steinen i høyre bildekant?)

Kjempeflott!

Vennlig hilsen.
Bjørnar P.

Flott stemning uten unaturlige effekter slik vi så ofte ser ved HDR-bilder. Her er HDR-teknikken brukt slik den var tiltenkt; for å øke kontrastomfanget. Det har gitt fine detaljer i både skygge og høylys. Bildets oppbygning er harmonisk, og det er god dybde og pent lys. Ville ikke beskåret hverken oppe eller nede. Skyene er flotte og løfter bildet, og forgrunnen har fine detaljer og gir bildet økt dybde.
Ville skarpet opp bildet et hakk etter nedskaleringa for å beholde skarpheten fra originalen, og litt støyrens i de mørke partiene i skyene hadde vært et pluss.

Ikke et spektakulært motiv, men solid håndverk gjør at du har utnyttet motivet meget godt. Bildet oppleves som meget troverdig og dekorativt.
Inge S.

Et severdig motiv som helt sikkert vil kle hvilken som helst vegg :-)

Mvh Inge
Alf B.

Knall flott landskapsbilde, velkomponert med klare fine farger
Kjempe god etterbehandling
Klaus L.

Vakkert bilde! Vært spennende å sette en versjon av samme motiv med lang eksponering også (2-10 sekunder). Flotte farger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu