Portrett Elise
Utstyr
  • Nikon D800
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Truls Bastian H.

Et teknisk bra bilde. Lite å pirke på her. Bildet virker på meg som en parodi på førkrigsgenerasonenens oppveks i farger, når jeg ser på jentas klær, hår og oppsettingsstil. Gummistrikken i håret er egentlig ikke noe å sette fingerne på - Men om ideen er en perfekt 1930/40-tallsstil /bestemorskopi så ville jeg brukt fritt fall på håret eller strikk/hårbånd i tekstil. Et eller annet smykke mangler også for 30/40-talls fotografbilde, som et tynt gullannheng. Totalt sett et perfekt bilde. Har du litt å gå på i kuttingen, hadde jeg også lagd en oval variant.
Jostein S.

Hei
Det er noe eget over dette portrettet
Det forunderlige blikket
Det gjør bildet spennende
Jostein
tom mamen b.

jeg liker godt posituren og ansiktsuttrykket på modellen, klær og smykker likeså, lyssettingen er meget soft og fin, synes kanskje bildet er litt tett beskåret (litt snaut i toppen = litt lite luft over hodet hennes og foran henne = v.bildeside) og jeg tror bildet hadde blitt noe bedre med litt mer av rosebuketten.

bare mine meninger :-)

mvh

Tom Mamen Braastad
Per-Olav T.

Takk for tilbameldingene. Alltid interessant å få vite hva andre tenker om ens bilder. Blandt annet hadde jeg ikke tenkt på 30-40 talls stilen når jeg fikk klærene laget hos en designer i Molde i fjor sommer. Men når det blir påpekt, ser jeg helt klart sammenlignings grunnlaget mot gamle bilder i det som kommer til utrykk i mitt.

Jeg er også veldig fornøyd med utrykket i øynene hennes, og hennes positur.

Jeg fotograferte endel for 25- 30 år siden, men gav det så opp. Det kostet for mye i forhold til hva en skole elev hadde råd til. Nå i godt moden alder, har jeg lyst til å ta ta opp igjen fotograferingen. Dette er de første bildene jeg har hatt tid til å ta siden jeg begynte å kjøpe fotoutstyr i høst. Utover de jeg har tatt av tak og vegger for å prøve å forstå kameraet.Har lest bøkene av Scott Kelby, som kan absolutt anbefales. Håper jeg får mye bedre tid fremover, til å dyrke denne gamle / nye hobbien.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu