Postkort fra Fjordgård
Resultatet av en fotoekspedisjon på minst 20 meter!
Gammeldags postkortstemning
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon Ef-s 10-22
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Knut Georg F.

Noe hardt lys som fremhever det uryddige villnisset av gress i forgrunnen. Valg av minimal blenderåpning avslører alle flekkene på bildebrikken.
Gå 5 meter lenger frem neste gang og revurder innstillingene:-)
Mvh Knut
Jan Inge K.

Aha, det er derfor det plutselig har dukket opp flekker på bildebrikken!! Ja, ser at forgrunnen kanskje blir noe dominerende..:-)
Roar K.

Ofte får jeg lyst til å beskjære i topp for å få fram mer dybdefølelse. Men her så jeg at det blir feil for da minsker nevnte følelse.
Derimot kunne jeg tenkt meg et bånnkutt på 4-5 cm. Det gjør formatet mer panorama, men kler faktisk dette bildet.
Flekkene er enkle å klone vekk. Pas bare på å rengjøre før neste tur ut med kamera. Lenge siden jeg har brukt min 400D så husker ikke om den har automatisk rens da den kun ligger som reserve i tilfelle noe skjer med de andre.

Roar
Jan Inge K.

Takk skal du ha! Tror nok du har rett angående beskjæring.. Det er automatisk sensorrens på 400, men ser jo ikke ut som det hjelper!!! Den lever nå uansett på overtid, da. Nytt kamerahus (i tillegg til 50D som jeg også har) står høyt på ønskelista! :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu