Glede?
Parade av biler i Portos gater etter at FC Porto har blitt årets mestere i fotball i Portugal.
Vill jubel, men ikke alle virket like glade selv om deres lag vant. Kanskje ble alt kaoset skremmende for dem?
Bildet inngår i albumet Portugal -
Utstyr
  • Olympus E-5
  • Olympus 12-60mm
  • Brennvidde37mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Annet3200 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve B.

Jeg liker å følge med på bildene dine fordi du er en dyktig fotograf med god teknisk innsikt og sans for gode motiver. Både tekst og bilde samsvarer godt her. Fint lys og utrolig at dette er tatt uten stativ når jeg ser på lukkertiden. Bra var det. Mvh Trygve
Per Ove H.

Ikke så lett å ta gode utsnitt fra slike kaotiske forsamlinger. Dette var meget bra med særlig fin og naturlig gjenngivelse av ansiktene til de unge supportene, og med et behaglig gyllent lys som nøytraliserer bygninger og vegetasjon i bakgrunnen.

Mvh
POH
Jan G.

Et veldig bra komponert bilde og en forunderlig stemning. Kanskje de har holdt på lenge og at det er blitt seint på kvelden? Jeg merker meg at du har skrudd opp ISO-en og det ser vi i form av støy, særlig i nedre del av bildet.
Mvh Jan
Bjørnar P.

Takker for fine tilbakemeldinger.

Trygve: Bilen stoppet opp akkurat da, og dermed kunne jeg få et skarpt bilde. Mange uskarpe også, men de skal du slippe å se... :)

Per Ove: Det var temmelig kaotisk, så jeg var heldig som fikk så et motiv som var såpass rent som dette.

Jan: Det begynte å bli sent (22:48:49 for å være helt nøyaktig), og feiringa hadde allerede vart i flere timer. Kan nok tenkes barna var slitne og søvnige.
Noe støy er det, men ikke mer enn at jeg ikke synes det forstyrrer fortellinga. Angrer faktisk på at jeg ikke kjørte på med 6400 ISO i stedet. Hadde ført til mere støy, men også flere skarpe bilder. Støy kan man bearbeide i ettertid, men uskarphet pga lang lukkertid er meget vanskelig å korrigere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu