Lufthavn
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot G1 X
  • -
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetManipulasjon.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Nina C. K.

Stilig tittel. Stilig komposisjon. En glitrende idé. Formatet fungerer fint, selv med en noe uvanlig inndeling av billedflaten. Skyggen fra vinduet holder det hele på plass.
Knut Georg F.

Fint tillaget, kanskje litt mye gulv?
Mvh Knut
Carsten W.

:))
Kult!
Walter S.

Hei Jan!
Når jeg først fikk øyet på dette bilde på oversikts-siden som et lyst miniatyr, med en himmel og 2 udefinerbare objekter på hver sin side, var min første reaksjon at dette er surrealisme med noen objekter tilsynelatende "svevende" der oppe et sted.

Komposisjon og stilart er nokså moderne og meget spennende, med masse statisk rom og stramme linjer. Teknologi på høyre siden mot noe mykt og organisk på venstre siden. Meget tiltalende og med en merkelig stemning som er lett og luftig og litt sånn "fremmedaktig" (i mangel av et bedre og mere dekkende ord / uttrykk!) på samme tid.

Bildet er godt eksponert!

Mvh,
Walter


Solvår B.

Her er jeg ambivalent. Liker/liker ikke. Jeg har gått tilbake til bildet flere ganger og ender med LIKER. :)) Kompen gir visse utfordringer. Det er bra å bli utfordret!
: ) Solvår
Arvid O.

Stram komposisjon,godt eksponert. Likte dette veldig godt !
Trygve B.

Ganske artig dette. Jeg liker øynene dine, de ser mye som mange av oss andre ikke ser. Bra det. Jeg ville tatt noe av gulvet bort, da ville motivet kommet mer i fokus. Ha en fin helg. Mvh Trygve
Avsluttet .

Flott komp, uvanlig, jeg likte dette veldig godt.

Mvh Tormod
Roar K.

Kanskje har du skapt et nytt uttrykk -
FLYGENDE PARKETT.

Roar
Bjørnar P.

For meg blir dette en kombinasjon av humor og surrealisme. Meget stramt beskåret på sidene.
Fin ide og godt gjennomført. Rent og ryddig uttrykk.
Alf B.

Et godt komponert bilde , glitrende utført med sitt stramme utsnitt,

Alf
Carsten W.

Jeg så på bildet en gang til og forslar et klipp til venstre for å fjerne ansiktet og i bunnen for å holde kvadratet. Da blir det skikkelig surrealistisk....syns jeg;)
Carsten H.

Et uvanlig og samtidig svært fengende bilde Jan.
Jeg støtter for øvrig Walters glimrende kommentar.

Mvh. Carsten
tom mamen b.

et bilde som skaper mange meninger - derfor kommuniserer det godt og hver og en har stort sett sin tolkning - det er meget bra. Personlig ville jeg kanskje ha hatt med noe mer av mannen (Kjell Magne Bondevik???), gulvet synes jeg er ok. Joda - bildet er så absolutt i den surrealistisk verden!

mvh

Tom Mamen Braastad
Truls Bastian H.

Nydelig bilde. Perfekt på alle måter. Det er nesten som mannen er ute å flyr allerede, med de store skyene. Har du byttet overkropp/ansikt på mannen på en 100% perfekt måte?
Tove H.

Fengende!
Litt mer av mannen, kanskje?
Jostein G.

Veldig bra illustrasjon! Likte behandlingen her...utsnittet og hele pakka! Vinklingen og...liksom oppover mot himmelen... lufthavn på himmelsk vis dette og gaten er jo også godt synlig så linken til selve flyene er der jo også. Likte lysets vinkel inn på mannen også. Litt svevende også...akkurat som om selve lufthavna svever he he p.g.a av vinkelen...gulvet ser nesten skrånende ut ! Mangesidig og bra dette! :-)



Mvh Jostein
Avsluttet .

Føler at hele lufthavnen er i skyene. Veldig artig.
Håkon G.

Flott bilde med surrealistik preg som mange har nevnt. Noen fåreslår å ta med mer av mannen på venstre side, men bare Carsten Wagner nevner det som jeg også tenkte: ta bort litt av mannen, beskjær slik at bare beina og "padden" blir med, jeg synes ikke vi trenger ansiktet her.
mvh Håkon
Kjetil S.

Her har du fanget et glimrende komp som forteller en story - henger meg på gratulantene på dette bildet!
Tor Inge O.

Et av dine absolutt beste bilder. Spennende komposisjon og den kavdratiske formen kler bildet. Synes ogs Carstein har en bra ide til å løfte bildet ennå et hakk.
Tor Inge
Håvard F.

Kjempebra foto!!! Dagens beste på foto.no
Marit K.

Spennande, måtte klikke meg inn for å få inntrykk av kva dette var... Synest du har fått fram essensen av kva ei flyreise innebær....
Svært bra.
Mvh
Marit K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu