Midnattssol
Tatti Hadsel
Fotograf
Utstyr
  • Canon 550D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
tom mamen b.

liker forgrunnen veldig godt, haloen etter solen rundt hundekjeksen(er ikke stiv på planter - så jeg tror bare at det er det denne heter) er kjempeflott. Det jeg ikke skjønner er hvorfor horisonten din er såpass skjev????
mvh

Tom Mamen Braastad
johnny s.

Hei Ole, hvis ikke det er med hensikt, og har en mening som jeg ikke forstår, så bør du før du gjør noe annet rette opp bildene dine etter vannlinjen. Den skal normalt være vannrett. Hvis ikke illustrerer du at Hadsel i Lofoten snart renner tom for vann. (Det er noe annet om du feks fotograferer ombord i en båt og lar vannlinjen i bakgrunnen være tydelig skjev, da illustrerer du at båten slingrer.)
/j
Roar K.

Hvis du retter opp slik de to første foreslår så vil noe av skya oppe også gå med i sugdraget og da blir det kanskje ikke nødvendig å kutte mer oppe slik jeg ville foreslått for å øke dybdesuget.
Ellers herlig lys og farger. Den lave kameravinkelen er absolutt et pluss.

Roar
Ole B.

Takk for masse innspill.Er ikke spesielt gla i rette linjer når jeg tar bilder, så er hensikten.Noen av bildene mine "retter" jeg opp, når jeg syns det passer seg.Naturen er heller aldri helt 100 % rett, da den neppe er skapt etter linjal. Så kan smaken diskuteres, og den er som regel delt :)
Så alle som absolutt vil ha rette linjer i alle bildene sine, syns jeg personlig er kjedelige bilder. Kanskje burde jeg ha rettet linjen her, men det blir litt etter hva som syns er estetisk rikig selv. Uansett takk for alle innspill, både ris og ros, setter alltid pris på det :)
johnny s.

Bra det er oppklart, så er det best jeg nøyer meg med å se på til jeg venner meg til estetikken som jeg nok vil slite med en stund fremover, du vet gamle vaner..
/j
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu