Spankulerende Rådyrbukk
Her kommer rådyrbukken som en har ventet og håper skall komme,som ble bingo denne dag,fotografen sitter på en behagerlig stol med en tynn kamuflas duk som dekker hele meg og trebenstativet,det er ikke nokk med det den kommer på 7m hold og legger seg ned,så bare gevirene kommer til syne,som var en flott opplevelse,som jeg murlig publiserer senere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-22 10:25:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-23 16:12:49
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger59
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Roar K.

Jo, vi tåler nok enda noen rådyr - hvertfall jeg som ikke kommer utenfor veiene med min firehjulsdrevne rullestol med toppfart 10 km/t. Jeg kan jo gå litt, men ikke nok.
Tålmodighet må nok til for å få slikt som dette.
Skarpheten sitter godt i det kraftige lyset som skaper dype skygger i og rundt ørene på originalen. Hvorvidt gromset dukker opp hvis man lyser opp nevnte område vet man jo ikke før man har prøvd. Akkurat det er liksom litt bingo.
Tipper lav kameravinkel her og derfor vanskelig å unngå uskarpt i bånn. Likevel ville jeg nok kutta vekk halvparten det uskarpe i V2. Kanskje er jeg litt mer obs. på slike ting fordi jeg lager mine bilder i etterarbeidet mens mange ofte gjør grunnarbeidet ute i felten og minst mulig i etterkant.

Roar
Svein R J.

Nydelig Bjørn kanskje ett av dine beste bukkebilder skarpt,nært og detaljert i flott miljø.Går for orginalen her

Mvh Svein
Dag Tore ..

Hei! Bjørn;)Her er det bare å ta seg hatten og gratulere med årets beste bukkebilde!Mulig du må dempe kontrastene på verson 2!Jeg mener også at den er noe for mørk?Bukken er meget sent ute med "pelsbytte" Men for meg er dette en meget fin sekstasser,som en ikke ser så ofte her på" dotten " Dette måtte være en stor opplevelse og lønn for all ventingene,for en ivrig "rådyrjeger som deg!Likte begge bildene,men jeg velger orginalen! God teknisk i vakkert miljø.likte også den gode kameravinklen:)Godt jobbet,og vi venter spendt på nye mesterskudd! Det er bare å STÅ PÅ; BJØRN. God fotohelg;) Dag T SILSETH
Frode L.

Hei.

Sikkert artig og spennende å sitte slik under duken og vente, plutselig så er den der.
To flotte bilder der jeg henger meg på Dag sin utfyllende kommentar.

Frode.
Avsluttet .

Flotte bilder! Enig med Dag sine kommentarer.

Espen
Odd Chr. K.

Ja Bjørn Åge, det er spennende å postere og snike i rådyrenes rike. Bare opplevelsen av å være tett og uoppdaget på dyra gir stor spenning. Ekstra moro å få med seg noen gode bilder hjem:) Staselig bukk.
Odd C.
Bernt Ø.

To flotte bilder. Opplevelsen er like stor hver gang man får dem tett på som du har gjort her - det krever erfaring og disiplin for å få dette til.

Mvh,
Bernt
Bjørn Aksel B.

Flott bukk du har jobbet med her Bjørn Åge. Ekstra spennende å jobbe med slike stor guttær. Sola er hard mot deg, men du treffer den nok igjen en morgen eller kveld der lyset spiller på lag. Bra jobba!!
mvh
Bjørn A
Bjørn Åge O.

Mange takk folkens for de fine komentarene dere gir
setter pris på det.det blir murlig litt mye rådyr fra meg beklager tette, men det er mitt favoritt dyr der jeg ikke har murlighet til og reise så mye for tiden så blir det mye lokalt rundt der jeg bor.og igjen takk.
magnar p.

fin serie av den flotte bukken.

vh magnar.
Jostein S.

Hei
Du har en forkjærlighet til rådyr ser jeg
Her "vasser" jeg i de. Jeg er ikke så begistret
De gjør så stor skade
De kjenner meg igjen på stemmen tror jeg. De er ihert fall ikke redd meg. De nyfødte rådyrungene er noe av det peneste som finns!
Jostein
Bjørn Åge O.

Mange takk for komentrene Magnar og Jostein.Ja da er du heldig Jostein vis du vasser i dem,for det gjør ikke jeg,her må jeg nokk jobbe for motivene ikke misfostå jeg koser meg med hobbyn så det er ikke noe arbeid i så måte.Må bare legge seg litt i serlen for og lykkes.Så du for ta deg noen rådyrmotiver vis du har noen fine plasser,synd det att det er en plage.Og igjen takk for komentarene setter pris på det hvis jeg kan glede med mine motiver.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu