" Rådyrbukk "
Denne bukken kom tett på,har drevet med naturfoto i 2år nå,med dette var det råeste jeg har vært med på,den kom så nær så jeg måtte stoppe fotograferingen og bare oppservere,satt godt kamuflert med en gunstig vinnrettning selvfølgerlig,ellers tror jeg alldrig denne hendelsen hadde funnet sted.Også er det en nykomling i dette rådyrike som er et stort pluss.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-26 08:40:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-26 08:41:47
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag Tore ..

Hei!her har du sikret deg bilder av en praktbukk! Det er bare å gratulere med godt resultat! Noe synd med kapping av geviret,men i slike øyeblikk !kan det oppstå noe problemer nå motivet kommer for raskt på fotografen! Jeg regner med at du får flere bilder av bukken.Håper den holder seg i område en stund!Det beste resultatet her, er verson 3! Noe for mørkt på min data!Trenger noe justering.Men ellers et godt bukkebilde med god stevning i fint miljø;) Ønsker deg lykke til med mye blinkskudd;)DAG
Odd Chr. K.

Slike tette møter får blodpumpa til å slå ekstra fort. Flott opplevelse. Normalt liker jeg dyra med blikkretning vekk fra fotografen (1 og 3), men her ble v2 meget intens og med fint slør. Sprek bukk!
Odd C.
Roar K.

Ender etter mye om og men på V3 uten hønnkutt, men med litt bladverk som ødelegger fullt innsyn.
Skarpe detaljer er det ingenting å si på.

Roar
Duy P.

Adrenalin så det holder. Og alt går jo temmelig kjapp. Hadde vært en fordel med zoom objektiv og litt mer tid til kompen. Ellers kjempe stass med naturlig opplevelse.

:) duy
Bjørn Åge O.

Mange takk for komentarene folkens,ja det går litt fort i svingene,jeg ble ikke overaskes på krittiken når det gjelder kapping det har jeg desverre ikke gjort med vilje,det er den berømte rotehue av en fotograf som alldrig lærer og flyttter fokusen ned i siktet,hadde jeg gjort det så hadde det godt bra på orginale,men jeg sikkret meg noen gobiter til av denne bukken før han fikk sleppe kommer i en senere anlednin.Og igjen takk for komentarene dere gir.
Bernt Ø.

Ja av og til blir det nesten for tett på. Da er det bare å lene seg bakover å nye opplevelsen!

Mvh,
Bernt
Frode L.

Hei.

En fin opplevelse du deler her, tre gode der v2 er den jeg faller for.

Frode.
Svein R J.

Her synes jeg orginal er klart best visst du ser vekk fra litt kutt i geviret,v2 og 3 skarpe og fine men en smule mørke på min skjerm.Men kjenner jeg deg rett kommer det nok mer å enda bedre bilder av denne praktbukken senere :-)

Mvh Svein
Bjørn Åge O.

Ja tusem takk for komentarene dere har gitt her.må bare nvne dette ,er ikke noe kritikk på kritikkene vi har jo forskellige smak og godt er det.Etter mitt sjønn og bedømme bildene som er lakt ut her så er etter mitt skjønn.Odd C.Frode Langdalen og Svein Raymond,er en fornuftig komentar som jeg kan skjønne,men derimot v3 kan ikke måle seg opp mot v1 v2 etter min bedømnig og mine bekjente fotografer som har sett disse, som sakt vi er forskellig og godt er det. Fra og med i dag kommer jeg til og komentere bilder etter mitt syn,og ingen pus metode da for det heller stå til.Har vært her på dotte et år tid nå så her har jeg lært veldig mye og det takker jeg dere alle får.Har jobbet veldig mye med mitt kamerautstyr og prøver og bli kjent med det så nå begynner det og hjelpe,jobber mye med iso bruk,lysforhold kombinert med eksponeringer lukker blender ol. Kommer murlig til og redusere mitt publiseringsbruk.men vis det er greit så kommer jeg til og legge ut bilder men da blir det mer kvalitetsbilder ja som her .Men jeg kommer til og komentere bilder men ikke i den leia jeg har gjort.Skall prøve og være så seriøs så ovehode murlig. Det jeg er mest opptat av er og fange øyeblikkene,og få de mest riktig i balanse i farger og lysforholdene og med kvalitet selvfølgerlig,og der utsnittene er også nyttig med og heve motivene. Så igjen en god takk til dere alle som komenterer mine bilder.

Mvh Bjørn.Å.O
Bjørn Aksel B.

Skikkelig bukkemodus om dagen Bjørn Åge:) Kanskje vi treffes i krattet en dag. Har planer om en del tid der nede etterhvert.
BA
Bjørn Åge O.

takker og bukker Bjørn Aksel, du er hjerlig vellkommen selvfølgerlig,du for bare ringe så skall vi ta en prat,så du kan få deg non bukkebilder ,vi har mye felles,så det er bare og ringe når det skjer,
Alf B.

Tre flotte bilder av rådyret, var nok en flott opplevelse å få dyret så tett inntil skjulestedet
Holder en knapp på orginalen her.

Mvh. Alf
Bjørn Åge O.

Takker og bukker Alf at du likte dette, setter pris på det, ja det var en artig opplevelse det jammen sikkert, det skjer ikke hver gang en sitter på post, men det kjer jo en sjelden gang, men som her fikk jeg litt tid på meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu