Løvtrær i sen kvelds-sol
De har stått her lenge, furet og arret med utvekster og "kuler" på stammen som nesten gir dem menneskelige trekk. Og har du tilstrekkelig med fantasi så kan du oppdage en god del forunderlige "vesen" der ...
De har gitt skygge og le til mennesker, og mat og beskyttelse for smådyr og fugler. Utover det og "pynte" opp landskapet og være med på og videreføre arten er det selve skjønnheten i gamle vekster som trigget meg til å ta dette bilde i sen kvelds-sol.
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • AnnetStativ og 5 eksponeringer gir 1 HDR-bilde
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Lys og full dybdeskarphet gir denne flotte komposisjonen full detaljert rettferdighet.

Roar
Jan G.

Du mestrer blandingslyset på en glimrende måte. Her er det god tegn ing i såvel de mørke som de lyse partiene. Et utsnitt av kulturlandskapet Norge som vi også finner nær eller helt inn i de store byene.
Mvh Jan
Dag Tore ..

Meget vakkert landskapsbilde av de gamle mesterene! Likte meget godt det fine lyset,kulturlandskapet og de gamle trærene! Her stemmer det meste;) Meget dyktig jobbet;)Valtet!!
Thore R.

Er imponert over din behandling av HDR bilder. Her sitter komp og skarphet,men synes det er litt for mye metning av fargene på min skjerm.
Olav Bjarte K.

Kjemper (Lind, Tilia) i gammelt kulturlandskap, med kveldsol som tilfører bildet liv, dynamikk og høy grad av severdighet.

Vennlig hilsen.


Sissel Elisabeth H.

Stemningsfylt lys under og rundt de mektige trærne. Flott dybde, farger og komp.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Carsten W.

Lav sol gjør jobben, men hva virklig fikk til bildet er skarpheten som fremhever æhrverdigheten av denne gammle tre (syns jeg;) Gratulerer med et vellykket bilde.
Øyvind L.

Pent og fin glød og klarhet.
Ser litt på de to trerene til venstre og lurer på de ...må være med :)
På min skjerm aner jeg at sjerpingen er litt i overkant.
Pent.
Walter S.

Takk til Roar som i dag er fornøyd med komposisjonen, til Jan som alltid er konstruktiv, til Dag Tore som klarer og rive seg løs fra sine utmerkede rådyr-biler i 5 minutter, til Tore som har et bilde - "kveld på vollen" - som ikke er oversaturert [ jeg håper at du tok den...;o)], til Sissel Elisbath som er så glad og god i sine makro-motiver, til Olav Bjarte som er en ekte "arborist de lux" og som virkelig har greie på trær (og gode bilder!), til Carsten som fotografere gatebilder med strenge (og ofte mange...) linjer, og til Øyvind som elsker og finne noe han kan sette fingeren på.

Takker alle sammen for hyggelig møte her inne. Jeg setter pris på hver og en av dere og deres kommentarer, kontrari eller medvinds - vi tar det som det kommer - og: "... vi står han av!"
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu