" Skogsbukken "
Tørnet ut kl03,30. for og komme på min utvalgte rådyrpost i skogen, da jeg kom hall veis oppdaget det skimte dyr bak meg der vinden taler for rådyret der jeg ennå ikke er oppdaget? og ikke hørt noe av den velkjente værbjeffingen, måtte jeg bare montere stativet og tre duken over meg stående. bukkene var lekene i dag, etter en stund kom i hundre rett forby fotografen jagende etter værandre der de nesten renner ned fotografen. der blir jeg stående så dukker denne flotte gasellen av en bukk opp, som kommer veldig nær. Der objektivet står på 150mm.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-07-12 12:09:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-07-12 12:18:49
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag Tore ..

Gratulerer med mange gode bukkebilder i morgen lyset!Godt resultat,men orgenalen ble nokk det beste resultatet!Noe mørkt på min skjerm?Prøv å lyse opp bilde noe? Det må være mye rådyr i dine nærområder! De ser vi på alle de gode rådyrresultatene den senere tiden;Stå på!! Og god fotohelg! Hilsen Dag T Silseth
Nils Christian S.

Likte orginalbilet godt. Kunne kanskje kuttet litt i venstre billedside ?
Flott bukk du har fått nærkontakt med her !!

Mvh
Nils Christian
Solvår B.

V1 er nydelig.
: ) Solvår
Svein Ove L.

V1 er nok det beste. hadde vel gått for v3 hvis det hadde vært skarpere.
godt jobbet
Bjørn Åge O.

Hjertelig tusen takk for kommentarene dere gig til mine bilder. Dag Tore, Ja det er en del dyr i mine områder, men jeg må jobbe for motivene, det vet du alt om, og når det gjelder lysningen mulig du har rett, skall prøve justere det siden. Nils ser du ville justere venstre i org skall se på det. Svein Ove er enig hadde det ikke vert for det uskarpe i v3 så hadde den blitt min org da mener jeg min favoritt. Så igjen takk for de flotte kommentarene og god helg til dere.
Bernt Ø.

Du har hatt en ny spennende opplevelse her. Bildene illusterer dette godt, og nærheten til dyrene forsterkes med sløret av vegetasjon mellom objekt og fotograf. Originalen for meg.

Mvh,
Bernt
Svein R J.

Flott bilde av en fin bukk enig med Bernt sikkert en flott opplevelse

Mvh Svein
Jostein S.

Hei
En fin bukk e\det der Bjørn Åge
Jostein
Bjørn Åge O.

Takker og bukker Bernt , Svein og Jostein,
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu