Nummer 39
Inntrykk fra en rusletur gjennom Gamlebyen i Fredrikstad i ettermiddagslyset.
HVORFOR kan ikke denne listen over "Mitt utstyr" - http://foto.no/cgi-bin/kameraregisteret/mittutstyr.cgi - fungere som den skal??? ADMIN / Eier av foto.no har en jobb å gjøre her. Noe av vitsen med å legge inn alle kameraer og objektiver man eier, er jo å kunne bruke den listen til å legge inn kamera og objektiv når man legger inn et nytt bilde!!!!
FÅ ORDEN PÅ DETTE SNAREST, David! Nå har jeg gått og ventet på dette i 1½ år !!
Bildet inngår i albumet "Gamlebyen i HDR" - Et noe anderledes uttrykk på Gamlebyens perler
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-07-12 22:53:14
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX DMC G5
  • Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Eivind A.
Fint bilde, fint lys. Gode farger. Jeg liker balansen i komposisjonen veldig bra.

Hvis noe kunne ha forbedret dette bildet, så tror jeg for min del at litt korrigering av perspektiv og forvrengning, ev. også litt elektronisk "tilt" (som man kan gjøre i Lightroom 5), hadde vært med på å rendyrke bildet enda mer. Noen synes kanskje dette er "juks", men for meg tror jeg det hadde vært prikken over i-en.

PS. Helt enig med deg i utstyrslisten! Jeg får heller ikke lengre velge blant det utstyret jeg har, og må skrive inn dette manuelt...
Walter S.
Vel, jeg har dratt omtrent i alle hjørner og korrigert (eller bedre sagt, deformert) for alle mulige og umulige vinkler, før jeg var fornøyd.

Nå er ikke jeg noe flink med perspektiv-korrigering. Det er sjeldent at landskaper trenger det. Men jeg skal legge ut det opprinnelige bilde som det er tatt, som versjon 2, så får du selv se.

Til mitt forsvar må jeg bare si at dette tok jeg i forbifarten, mens jeg snakket og forklarte noen gjester jeg hadde med meg og skulle vis Gamlebyen. Så hjernen min var fotografisk "utkoblet", jeg bare reagerte instinktiv på den måte lyset falt på skrå nedover panelet. Dessuten hadde jeg bare mitt ferie- / turist-kamera med meg fordi det er hendig og lett.

Forresten så takker jeg for at du tok deg tid til å dele dine tanker og det å skrive ned noen linjer. Setter pris på det!

Mvh,
Walter

Versjon 2: Bildet uten endring / Crop for øvrig. Dette bare som eksempel på hva man kan få ut av et tilsynelatende dårlig bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu