En rose
I går var det en viss varme på våre kanter av landet, og det medførte at den den første rosen viste seg i all sin prakt.
Ok nok. Ikke noe spesielt orginalt.
Utstyr
  • Fujifilm X Pro 1
  • Fujinon 60 mm
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1700s
  • Nei
  • AnnetManuelt innstilt hvitbalanse, Iso 200. Det er en viss forskjell med auto konta manuell hvitbalanse. Fargene blir ikke så matte og blåaktige som ved bruk av auto.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein S.

Hei Trygve
Flott effekt av rosen fylt med vann
Det er vel like før det renner over vil jeg tro!
Jostein
Solvår B.

Som du skriver - ikke spesielt originalt, men det er vakkert.
Vi får nyte de små øyeblikkene...fargene, lydene, duftene..selv om ikke alt dette kommer fram på min skjerm. :)))
: ) Solvår
Roar K.

Bildet og tittelen får meg til å tenke på Edith Piaf som jo hadde sangen "La Vie en Rose" mer eller mindre som sitt varemerke.
Bildet er hverken sylskarpt eller sløret - heller litt i mellom, men nærmere skarpt. Det gir den en rolig og sart presentasjon.
Blomster oppfattes jo ofte som feminint mjuke og skal vel da kanskje ikke ha den harde skarpheten som vi higer etter i fokuset i makro???

Roar
Svein R J.

Nydelig rosebilde og flott effekt av vannet

Mvh Svein
Trygve B.

Takk for kommentarer . Jeg klarte ikke selv å bestemme meg om motivet var skarpt nok. Jeg var i tvil. Jeg faller nok ned på at det er delvis uskarpt. Skal gjøre nye forsøk senere i dag. Mvh Trygve
Trygve B.

Har vært ute og sett på denne rosen igjen. Den er litt grov og ru i bladene, og da kan bildet lett fremstå som uskarpt. Så der kan det være en sammenheng. Mvh Trygve
Jan G.

Interessante synspunkter på skarphet. Poenget må vel være at når et motiv virker vellykket med den skarphet det har, så er vel alt i orden? Det er mulig at du har vært en mm for nær, men det gir en svakt sløret virkning som kler motivet.
Mvh Jan
Harald N.

Vakkert bilete av ei vakker rose.

Mvh Harald
Carsten H.

Igjen gir dine blomsterbilder en deilig indre varme :-)

Mvh. Carsten
Eirik B.

Fine farger, som jeg synes du har fått godt frem. Sterkt sollys skaper nok litt hodebry, men jeg syns du har taklet det bra. Fra en annen vinkel ville nok de harde skyggepartiene blitt flere og mer skjemmende.

Mvh
Eirik

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu