From an old Man's Sandbox 1151
Ikke det at jeg er tom for vanlig foto. Det er bare det at jeg liker å presentere litt av det jeg bruker vel så mye tid på.
Ofte er det ting jeg holder på med for tiden - nå blomster og stein. I går var det krystaller som jeg ikke var helt fornøyd med. I dag er det planteriket. Blir jeg ikke fornøyd med en eksponering som "normalt" foto så lager jeg noe annet ved å prøve meg litt fram - vet aldri hva jeg ender opp med. Langt fra fornøyd med alt, men jeg tar vare på det likevel.
Kunst er det ikke. Nei, det er lek. Jeg er tilbake i sandkassa etter 60 år - og trives med det. Riktignok den digitale, men likevel. Man skal være barn så lenge man kan. Voksen kan man være resten av livet hvis det blir noe igjen sa jeg til min mor hver gang hun sa at jeg jo aldri ble voksen.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetGlem det.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_641431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stig Robert G.

Festlig kommentar til bildet, og jeg er så enig! Angående bildet, så er jeg veldig uenig med meg selv. Jeg er selv glad i å eksperimentere i sandkassa, prøve ut noe nytt innimellom. Bildet ditt er ikke helt min stil, men allikevel er det jo noe med det. Fargene, men kanskje aller mest at man ser at du har jobbet med det og laget noe som er ditt. Og det liker jeg godt!
Solvår B.

Helt enig! Det gjelder å leke.
Jeg liker rett og slett bildet ditt.
: ) Solvår
Oddmund K.

Liker dette..lyset, fargene, linjene, stoffligheten, komposisjonen og utsnittet. Kledelig innrammet.
mvh Oddmund
Trygve B.

Jeg har sagt det før. Dine bilder har som oftest et kunstpreg over seg, og dette er ikke noe unntak. Vakkert og spesielt. Mvh Trygve
Jostein S.

Hei
Har du gått mer over til kunsten Roar!
Synes du treffer bra her
Jostein
Lars-Anders M.

Vakkert motiv
Svein R J.

Som regel blir det noe kreativt og fint ut av det når du leker deg med bilder Roar så også dette Kunst det e det d er ;-)

Mvh Svein
Eli S.

Burde vel ha lekt litt mer i den digitale sandkassa noen og enhver av oss.
Dette var kreativt og likandes i mine øyne.
:) Eli
Ingrid Milly L.

Flott broderi ved hjelp av dital nål og tråd.
mvh. Ingrid Milly
Jan G.

Jeg tror nok at også kunsten kan ha et element av lek i seg, hva med Salvador Dali? (f. eks). Likte varedeklarasjonen din i dag, ta et bilde som ut fra konvensjonelle kriterier er mislykket og gjøre det om til et fullbårent bilde, med bildets universelle krav til komposisjon og form.
Mvh Jan
Frode L.

Hei Roar.

Den sandkassa di burde snart komme seg en tur på utstilling, der har du mye kreative og flotte bilder, dette er intet unntak, igjen har du fått et severdig bilde av noe du ikke var fornøyd med, en flott lek.

Frode.
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu