Ytre Fure
ønsker ta beste bildene me bra detlier i bildene . får lisom ikke helt til mase kitik sier ikke bra va skal jøre får få det bra får man jo ikke vite så lit hjelp hade bra :)


her er bilde tat

http://maps.google.no/maps?q=Ytre+Fure,+Selje&hl=no&a...1805717492
Utstyr
  • canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_641913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arne Henning G.
Hei!
To ting ved bildet synes jeg er påfallende utover at det er et vakkert kystlandskap. For det første er lyset kjedelig og flatt. Med lavere kveldssol eller morgensol (eller skikkelig uvær med dramatiske skyer) vil konturene i landskapet tre tydeligere frem. Det andre forholdet er at alt tilsynelatende heller fra venstre mot høyre. Fjellformasjonene er høyest i venstre kant av bildet, og skyene forsterker dette ved å avta mot høyre. Husene til venstre er høyere plassert en huset til høyre. Med litt annerledes lys ville de tydelige revnene i landskapet som skrår ned mot venstre kanskje motvirke dette (ved bevegelse ned mot venstre) og skape litt mer ro i bildet. Og med skyene mer jevnt fordelt ville det bli mer balanse i himmelen. Vel, det var mitt forsøk på konstruktiv kritikk.
Stian E.
hei Takker dete er beste kitiken jeg fåt i år :)

mulig bare er meg mage tig ikke helt ser før folk påpeker det :)
Ståle P.
Jeg er ikke umiddelbart enig i at lyset er så uspennende. De tydelig tegnede strukturene i bergveggen i høyre del av bildet mener jeg viser at det faktisk var godt lys på opptakstidspunktet. Den eneste svakheten ved bildet er utsnittet du har valgt. Jeg mener du kunne fjernet en del i venstre kant slik at begge bygningene til venstre ble borte. Det skaper mer fokus på den dramatiske delen av landskapet. Nå vet jeg ikke hvordan landskapet er utenfor høyre bildekant, men du kunne kanskje vurdert å ta med mer av dette når du tok bildet?
Ellers synes jeg at du har gjort en veldig bra jobb her: skarpt, godt eksponert og knall farger :-)
Stian E.
har fakisk den vikelen. dete bilde er i somer vi bode i gule huse:) fiske makrel hade brøsiva til kvels :) bilde skule vere av plasen jeg var vile ha me hele huse

http://maps.google.no/maps?q=Ytre+Fure,+Selje&hl=no&a...1805717492

Takker ståle :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu