Trollbukken
Når det nå merkes tydelig at mørket kommer tidligere så går mine tanker til Hjortens brunsttid, håper også i år få noen nærmøter med brølende bukker.
For noen år siden hadde jeg en flott opplevelse med en brølende Kronhjort i svært tett tåke, sikten var knappe 50 meter og jeg kunne høre at bukken kom nærmere og nærmere meg men jeg så den den ikke før den var under 50 meter fra meg, mørket hadde seget godt på når bukken kom frem og det ble litt av en trolsk opplevelse.
Men så var det de store spørsmålet, var opplevelsen større en kvaliteten på bildet?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger117
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642507} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Henrik S.

Jeg synes dette var et meget stemningsfullt og trolsk bilde.. Annerledes enn de "vanlige" hjortebildene og absolutt et bilde som bør være med i vurderingen til konkurranse! Jeg liker det svært godt!

Mvh hENRIK
Bernt Ø.

Opplevelse og kvalitet på bildet er gjerne to sider av samme sak når resultatet blir som her. Man får jo ikke strøkne og kornfrie bilder med høy kontrast i skodda;-). Dette liker jeg svært godt - og blir smått misunnelig når jeg ser denne grove Vestlandsbukken som får sine pinglete brødre på Hitra til å se ut som nykonfirmanter.

Mvh,
Bernt
Bjørn Åge O.

Flott bilde der jeg støtter de karer over, likte bilde ditt ble veldig bra dette Rolf, Nor det gjelder min egen erfaring i naturen så er opplevelsen veldig stor i forhold fotograferingen der jeg synes det bare er ett ekstra pluss der minnene blir tatt med hjem når situasjonene oppstår som jeg er glad du deler med oss som er så FLOTT OG SE
Jan Inge K.

Trolsk stemning! Nesten så jeg hører brølet her! Toppklasse naturbilde..:-)
Solvår B.

Enig med gutta boys.
Her er det trolsk stemning. Et herlig bilde av en flott opplevelse.
: ) Solvår
Per G.

Solide saker dette, og her er situassjonen foreveiget på en svært god måte. Alle vi som ferdes mye i naturen vet at det ikke altid er opptimale fotoforhold og da er det skikkelig moro å treffe slik som her. Mere spennende bilde dette ift et i solnedgang etc
Mvh
Per
Rita Barbro S.

Utrolig flott bilde av Hjorten.
Mvh
Rita Barbro
Duy P.

Kan ikke si noe annet enn et fantastisk, mystisk og stemningsfullt brøll av sjefen.

:) duy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu