Kokken
Dette bildet er tatt i Portugal på en veldig lokal liten restaurant, menyen var håndskreven kun på portugisik, og de lokale sto i kø utenfor. Vi var de eneste turistene der inne. Vin ble servert rett fra trefat i karaffler.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 17-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Godt reportasjebilde. Teknisk meget bra. Har sans for bilder der fotografen ikke senker bildekvaliteten for at betrakteren skal få assosiasjoner til gamle dagers mestere som måtte nøye seg med mye dårligere verktøy enn vi må. Bildet ditt har kvaliteter fra de gamle mestere mht innhold, men uten de tekniske skavankene de måtte godta.
Mulig ditt valg av monokrom er et utslag av nostalgi, men i dette tilfellet tror jeg ikke fager hadde løftet bildets fortelling.
Bildet virker nøye komponert med bruk av naturlige element for innramming av motivet.
Bildeteksten supplerer og underbygger bildet på en fin måte. Bildet fungerer fint som det fremstilles her, men ville kanskje kommet enda bedre til sin rett i en større serie.
Eirik Broks D.
Takk for god tilbakemelding! :)
Arne Henning G.
Synes dette er et ok bilde. Men i mine øyne er det noe momenter jeg synes trekker ned. For mye trekker oppmerksomheten mot venstre. Armen ned i venstre hjørne, gjesten og kokken får naturlig nok oppmerksomheten. Derimot er det ikke noe som fyller det åpne og tomme området til høyre. Slik sett synes jeg det er ubalanse i komposisjonen. Eller synes jeg det virker bra med tanke på eksponering, skarphet og etterbehandling.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu