WE ARE ALL THE SAME ON THE INSIDE
Groteskt for noen.
Vakkert synes jeg.

Det spiller ingen rolle hvilken hudfarge du har, legning, trosretning eller hvilket politiske parti du holder med.

På innsiden er vi like. Let's embrace it!
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_643694} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Rune J.

Dette er ikke grotesk - det er surreal - men akk så vanskelig å treffe med blendingen av to eksponeringer.
Hodeskallen treffer ikke helt og burde rettes noe mer med litt seriøs PS editering. Når du velger å la øynene være helt synlig, burde kanskje det være en større transparenthet på hodeskallen? Slik at munn og nese blir synlig. Kanskje hodeskallen bare så vidt burde være synlig?

Det er veldig vanskelig å være mene noe helt konkret fordi man ikke kan se hvordan små endringen vil ta seg ut. Men det er veldig interessante motiver, så fortsett å jobbe med saken! :-)

Rune
Ida W.

Hei Rune!

Jeg setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger, tusen takk skal du ha :) Nå skal det sies, at dette bildet er tatt med telefon, og det er også redigert i en app på telefonen. Det var ganske vanskelig å få til blendingen som du sier på en god måte med telefon, og jeg hadde sikkert fått et annet inntrykk hvis jeg hadde redigert bildet i PS. Nå liker jeg at resultatet ble litt slurvete, nettopp fordi det ble gjort i "en fei".

Kanskje jeg én dag går tilbake og redigerer det litt mer seriøst i PS, men foreløpig liker jeg effekten av at man ikke vet om det er ansiktet som dekker det indre, eller hodeskallen som prøver å trenge igjennom ytret!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu