Romsdalen sett fra Store Trolltind.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-08-27 22:35:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Sigma 10-20mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt Iso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_644286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar G.

Rått! Synd med lens flare på midten der. Det kunne vært greit hvis det var litt på siden, men midt på den kuleste toppen synes jeg det ødelegger litt.
Bjørnar P.

Spektakulær utsikt!
Fint utsnitt.
Ikke helt med på den tekniske løsninga. Det er kraftig vignettering oppe. Kanskje tilsiktet, men ikke noe pluss i mine øyne. Kan blant annet skyldes bruk av pola-filter.
Fargemetning virker noe lav etter min smak. Større fargemetning gir mer smell i det grønne og det blå uten at det oppleves som unaturlig.
Noe reflekser midt i bildet nær fjelltoppen synes jeg burde vært klonet bort. Rundt toppen i midten er det også et lyst felt som jeg antar er laget under etterbehandlinga. Typisk for tonemapping, men kan også skyldes andre teknikker.
Bildet tåler litt ekstra oppskarping. Det får frem de små detaljene i landskapet bedre.
Jostein S.

Hei
Du verden så mektig
Fantastisk motiv
Fabelaktig flott
Jostein
Svein R J.

Er endel tekniske ting som allrede er nevnt,sett vekk ifra det Wow for ett motiv bare utrolig mektig og spektakulært som norsk fjellheim kan være

Mvh Svein
Linda H.

Jeg innser at jeg ikke har sett landet jeg bor i! WOW!
Tom Bjarne S.

Utrolig bra , blir helt svimmel! Meget bra.
Jan G.

Jeg har ingen problemer med å se forbi de tekniske merknader som er nevnt, dette er et fantastisk landskapsbilde fra Norge. Koloritten er blink, utsnitt og komposisjon like så. Litt av en klatretur dette.
Mvh Jan
Hans Erik I.

Jan det er ikke noe klatring for å komme seg til denne toppen, det er en svartmerket turløype så man bør være fjellvant og ikke ha høydeskrekk for å gå opp dit, men på veien opp for man faktisk med seg Bruraskaret som er exit punktet for basehopperne i Trollveggen. Kan også nevne at Store Trolltind er 1788 moh og ned i dalen tror jeg det er ca 1688 m så det er vankelig å få med seg alle detaljene med et vidvinkelobjektiv. + at det var motlys, skal legge ut en annen versjon senere der jeg har prøvd å fikse litt på de største feilene.
Men vil takke alle for tilbakemeldingene og vil anbefale alle foto nerder der ute til å ta turen til Romsdalen en finværsdag, så garanterer jeg at det ikke blir mangel på motiv.
Jan G.

Hva er "feil"? De store fotografene gir blaffen i de fleste regler, de står i veien for kreativ utfoldelse. F. eks. vignettering passer nydelig inn i komposisjonen her, så hadde den ikke vært der, ville jeg ha laget den. Så lense flare; det er med å gi bildet en forsterket følelse av det fantastiske sollyset du opplever der oppe. Jeg ville ikke vært det foruten. Burde kanskje vært litt mer. Forresten: Lys og skarphet er ikke noe tema her.
Mvh Jan
Bjørnar P.

V2 ble bedre i mine øyne. Refleksene nesten helt borte og bedre detaljer i de mørke partiene. At signaturen er borte er også et pluss for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu