Flått og hjort
Med enda ei bonushelg med kamera - og endog i ei helg med kjempevær - ble det ytterligere noen forsøk med hjort og motlys.

Flåtten er en plage for hjort som for fotograf. Her er det imidlertid liten tvil om at det er hjorten som er under angrep - det sitter noen hundre flått på dette hjortehodet.
Bildene er tatt med 200-400 mm med innebygget 1.4 converter - på maks pådrag. Jeg blir mer og mer imponert over kvaliteten på objektivet.

Originalen er croppet til ca 40%, begge er tatt på frihånd og med 1/160 sekund eksponeringstid...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-08-26 21:43:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_644405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Svein R J.

Ja ja til den prisen burde vel dette objektivet levere og det gjør det jo, selv om fotografen nok har endel å si her også to flått(e) bilder ;-)

Mvh Svein
Avsluttet .

Nydelig lys og sløring rundt dyret. Lekkert!
Ingrid Milly L.

Flott gjort dette med skarpe og detaljerte bilder av hjort med flott!
mvh. Ingrid Milly
Nils Henning A.

Har jaktet hjort i 30 år. Kjenner godt til flåtten, ikke minst på egen kropp. Har tatt en titt på bildene dine og du leverer så det holder.

Nils Henning
Arne K M.

Flotten er nok ei sann plage for hjorten langs kysten. Heldigvis lite å sjå av den her i indre strøk. Flotte og fortellende bilder.

Arne
Avsluttet .

Flott utsnitt og klare detaljer. Ingen tvil om at 200-400 leverer ja.

Espen
Petter Jan A.

Supert.
Harald N.

To skarpe og fine. Her leverer fotograf og utstyr så det holder.

mvh Harald
Tove Iren T.

Fantastiske bilder.

Tove
Frode L.

Hei.

Ingen tvil om at dette "glasset" leverer, men skulle da bare mangle, men den bak "glasset" må levere også, og det gjør han gang på gang.

Dette må være plagsomt for dyr og folk, har sett flott bare en tre fire ganger på hundene våre, så vi er skånet mot det ufyselige krypet.

Skyhøy kvalitet på bildene, flott dokumentert i originalen der en kan telle flott så lenge man orker, v2 et nydelig portrett med naturlig fin sløring, flott lys med ditto farger på begge bildene.

Frode.
Bjørn Åge O.

Nydelig bilder av denne hjort i ett flott lys, der 40% av fult drag? sier jo sitt, der en kan holde litt avstand og beholde kvalitet selv med kropping som en kan dra nytte av. Støtter også kommentaren til Langdalen. FLOTT OG SE DETTE
Dag Tore ..

Meget tett på denne gangen!Praktbilder av hjoten,som viser hjortlusa,eller flottens hjerninger på disse stolte dyra! Her støtter jeg også den utmerkede kommentaren til Frode Langdalen;)DAG
Solvår B.

Her er det bare å henge seg på rosen. To flotte bilder.
: ) Solvår
Per G.

v 2 er første klasse og et konkuransebilde. Org er fortellende med plageåndene som suger blod. Linsa og mannen bak leverer varene så det holder.
Mvh
Per
Øyvind D.

Kjempefint "tett på" bilde!
Eg tipper på at kolla har full kontroll på kor kamera-klikkene kjem frå.
Rolf S.

Versjon 2 var et fint portrett der lyset rundt hever bilde.
Versjon var et bra dokumentarbilde hvor ille det kan være når Flåtten er tallrike i området, greit å få tatt seg en dusj etter en tur i slike områder :-)
Bernt Ø.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Øyvind, denne kolla er ung og var av det tolerante slaget. Det ble likevel med noen få kjappe eksponeringer før den forlot plassen. Man må ha tålmodighet til å vente til posituren er der - normalt stikker de etter første klikk når de er så nær.

Mvh,
Bernt
Trond W.

V2 er på en prikk etter min smak. Knall!

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu